Si de ce nu te duci la un medic psihiatru sa zici toate astea? Si vezi o parere avizata, si se va rezolva problema ma mult ca sigur! Medicul va decide daca ai nevoie de tratament sau psiholog, dar oricum ai da-o se va rezolva.
Deci fa asta, altfel o sa ramai doar cu intrebarea cum sa scapi si nu vei scapa.
Mistar Mosotii, vreau sa-ti aduc la cunostinta ca eu personal am specificat in prima postare ca am fost de nenumarate ori la psihoologii la cap dar nu am i-am putut da de cap.Acest cosmar pe care il traiesc a devenit o povara.Multumesc pentru accept si iti doresc multa santate si fericire deoarece ai incercat sa-mi oferi un sfat prietenesc.
Si la psihiatru te-ai dus? Du-te si la psihiatru poate ai nevoie de un tratament, nu sta asa.
Spui tot ce simti si se va rezolva, iti v-a dat un tratament, fie pentru anxietate fie pentru psihoza cumva.
Pai ce povesteste ce este? E un fel de psihoza cumva, vede si traieste ceva ce nu exista.
"dar deodata ii vad reflexia in geamul usii, apoi cand deschid usa acesta era intins pe pat si pocnea din degete, ma sperii"...
Si nu zice cine este acel el.
E limpede ce este.
Ca e ceva trecator, asta e clar, dar tot psihoze s-a numit iesirea aia din realitate, chiar daca nu se mai repeta.
Stimate domn DemonLord, vreau sa te informez ca eu la varsta mea de 42 de ani, om muncit de la tara, plecat de jos si inca in incercarea de a ajunge un nume in lumea mondena si vreau sa-ti mai spun ca sunt un domn respectabil si chiar frumusel.Multumesc de accept!
Stimate domn Onlu87666, multumesc de accept, dar te rog frumos sa nu-ti mai exprimi opiniile nestiind problemele mele personale, vreau sa-ti transmit cu caldura ca aceasta este abia a doua postare facut de mine.Te rog frumos sa te informezi inainte de a comenta ceva la adresa mea, mulumesc de intelegere si nu o spun in nume de rau.