Învață să spui "Nu!"
În cazul de față, îi spui, pur si simplu: "N-am!"
Crezi că e așa de greu? Poate că da, până te obișnuiești.
'De obicei, când spui "da" în loc să spui "nu", resentimentele şi mânia vor izbucni împotriva persoanei căreia i-ai spus "da", chiar dacă acea persoană nu a făcut nimic greşit. Poţi deveni incredibil de frustrat şi dezamăgit de tine însuţi'
Ce frate, ți-e greu să spui "n-am"?
Nu îi dai și gata.
Poate să-ți zică de 50 de ori. Alelaș răspuns "N-am. Am salariul minim pe economie, abia mi ajung mie banii".
Că doar n-o să te jefuiască.
Da fratele meu nu inteleg, ce obligatie am eu sa o ajut cu intretinerea, cand are un copil potent financiar de 5 ori cat mine, are 3 autoturisme si o autoutilitara, nu stau eu sa ii tin bogat plodul
1000 de ron imprumut eu care dabia iau un 2200 lunar cand fiso e insurat si castiga in jur de 7500-8500 ca politist comunitar si muncitor calificat pe nu stiu unde, parca-s obligat sa ii ajut eu nora si copilul cu banii de gaze si curent ) .....am dat si in familie si la prietenii si yok bani inapoiati si mi-am jurat CA NUMAI DAU BANI CU IMPRUMUT dar multi nu vor sa inteleaga e dreptul fiecaruia sa face ce vrea poola lor cu salariul pana la urma
Vezi că toți ăștia s-au prins că dacă îți cer, tu le dai.
Iar acum profită de tine.
Nu mai da nici un ban. Spune-le că ai avut și tu cheltuieli și nu mai ai.
Iar pe asta întreab-o ce ce nu-i cere lui fiu-so în loc să ceară la alții.
Cu toate că și asta e posibil să te ia de fraier și să profite de tine.
Cred ca le-au zis ai mei, sa stiu poate am o obligatie la ea sa ii dau o datorie si nu stiu eu, eu nu imi mai vad de viata mea INUTILA de **** de zi cu zi si mai trebuie' sa dau bani la rude )
Sunt doar niște bani dai și gata toată lume este fericita cu adevărat nu vă mai certați pentru niște plastic și hărti nu merita bani poți sa-i faci oricând oriunde prin munca cinstită dai cât are nevoie și gata cei așa de greu? Cei atata de greu? Dece va țineți de bani ăștia atat de legat de ei de zici ca bani sunt totul și fără ei nu poți trăi chiar nu va dați seama deloc nici acum ca bani nu sunt decât niște bani și atata nimic altceva și mai mult vreodată de ce trebuie bani sa fie între tine ai mătușa ta dai și gata nu merită pentru niște bani sa va certați nu merita pentru niște bani să-ți faci dușmani dai dracu de bani.
Pardon fiso cu prietena lui nici sa mai scriu bine de nervi numai pot, mi-a stricat toata seara efectiv
Nam văzut bro al doilea mesaj aveam nervi pe tine acum am văzut mesajul mai este supărată? -_- mie mi-a trecut puțin sincer eu spun s-o dam la pace sa nu ne certam ca proști și gata tu mai injurat eu team injurat și gata.
Ideea e ca degeaba unora le spui NU trebuie sa le zici de 10 ori si tot nu inteleg
E problema lor, nu a ta. Blocheaza-le numarul de telefon si o sa vezi ca o sa taca din gura
In anumite situatii as fi acceptat, dar nu pot sa postez in idiot cand plodul ei produce si 1500 de euro pe luna si imi cere mie un amarat rupt in fund vorba aia
Sa nu imprumuti bani, spune-i direct ca nu-i dai si punct.
Nu te enerva din asta.
Nu înțeleg. Te obliga? Nu ii dai și punct. Îi tii pe un card, nu pune nici naiba mana pe ei. E exagerata si reacția ta zici "nu" și "exista Provident" până le intră în cap.
Pai normal si-o fi zis femeia oricum asta e un vai mortii lui si asa nu are ceva face cu banii raportat la fiul meu ce are deja o familie si trebuie sa se intretina iti dai seama .....acte de caritate numai faceam eu si chiar numai vreau sa trec prin stii -> BANII aia cand mi dai inapoi stii la ce ma refer mi-a ajuns cu imprumutul de bani