Iesi pe strada dar sa fie si taica-tu mai in urma. Poate il apuca de guler si il intreaba:
- Ce poftesti, musiu?
Stai de vorba cu parintii tai si anuntati politia ca sa rezolve ei cazul.
Baiatul asta nu doar ca nu stie sa iti faca curte, dar te face sa te simti si in nesiguranta. Unii oameni sunt bolnavi psihic, si isi cauta scopul indiferent de mijloacele pe care le folosesc.
Anunta politia mai inainte ca lucrurile sa complice; mai inainte de ati parea rau ca nu ai facut-o din timp.
Din perspectiva unui baiat de varsta voastra tipul asta nu e bolnav dar e cu siguranta ciudat sau prea sigur pe lucrurile pe care le are.
Poate chiar e atat de prost incat nu realizeaza ce face.
Daca as fi eu in locul tau (evident, daca as fi si fata ) as merge sa-l intalnesc ziua, in fata blocului si i-as spune tot ce nu imi convine, ca este prea impulsiv si ca a ajuns chiar sa te sperie.
Dupa m-as lua de el si i-as spune ca nu se vine asa la usile oamenilor, mai ales ca este un strain momentan.
Nu cred ca are cum sa faca cine stie ce ziua in fata locuintei tale. Tipi si tu daca incearca sa faca ceva.
Cred că aşa o să şi fac că altfel nu cred că mă mai văd scăpată de el.
Am avut si eu un nebun din asta pe cap, s-a potolit cand m-a sunat si a raspuns taica-miu in locul meu cati ani ai?
Am 18.La mine e puțin diferit.A zis că vine să vorbească şi cu părinții, dacă mi-e frică să merg să vorbesc cu el, că nu se mai ascunde cu nimic.
Ce sa vorbeasca cu ei? Adica ce vrea mai exact?
Asta e problema.Nu ştiu.De 2 luni când trec prin fața blocului şi e şi el acolo, se holbează pur şi simplu la mine.El şi prietenii lui când sunt cu el.Am zis toate astea în cealaltă întrebare.Ce vrea de la mine nu ştiu.
Intreaba-l ce vrea daca tot ai nr lui
L-am întrebat până la urmă.Mi-a răspuns că vrea doar să vorbească cu mine față în față, că are mai multe de spus şi să nu îmi mai fie frică de el şi dacă vreau să vin cu cineva să fie prin preajmă.
Ma indoiesc ca are atat de multe sa-ti spuna din moment ce nici nu te cunoaste.
Păi cam aşa este
In ziua de azi relatiile se nasc pe Facebook si cred ca de asta pare asa ciudat . Poate vrea sa te cunoasca si e timid, prost, si nu stie cum sa te abordeze
Oricum mâine mă duc să-l înfrunt şi văd ce iese
Pune-ti un prieten pe aproape, printr-o tufa
Asta dacă mai pot numi pe cineva "prieten". Bănuiesc că unul din "prietenii" mei i-a dat nr. şi adresa mea.
Daca e singurul care iti da tarcoale vorbeste cu el.
Asta este il trage ata, saracul.
Eu cred ca doar i s-a pus pata pe tine. Daca nu-i este teama nici de reactia parintilor tai, inseamna ca omul e bine intentionat. Eu zic sa-i dai o sansa si sa iesiti la cafea, undeva, intr-un loc public, sa vorbiti, sa inteleaga ce doresti, sa intelegi ce doreste si sa va lamuriti.
Daca ar fi sa dau o perere subiectiva asupra acestui lucru, cred ca voi, tinerele din ziua de astazi, sunteti foarte speriate de orice tip care incearca sa va seduca intr-un mod real. Asa era candva, cand baietii cumsecade incercau sa abordeze fete. Incercau pana le iesea, fara FB, fara Tinder, fara alte site-uri de care voi sunteti obisnuite. Poate ca e pur si simplu un baiat mai de moda veche.
Un stalker nu reactioneaza asa. Si ai putea sa scapi usor de el daca infrunti fata in fata aceasta problema.
Baietii care vor sa va seduca prin contact vizual nu sunt nebuni sau psihopati sau obsedati!
Da,dar nu înțeleg de ce 2 luni a preferat să se holbeze, el cu prietenii lui, în loc să vină să se bage în seamă cu mine şi acum dintr-o dată a avut tupeu să mă sune, să-mi scrie şi să vină la uşa mea.Şi mie mi se pare că e genul ăla de bad boy, nu de băiat de modă veche.Şi am uitat să precizez că în astea 2 luni a apărut la un moment dat o fată pe lângă el.Prima oară când am văzut-o am trecut ca de fiecare dată prin zona aia şi ea încerca să îl ia în brațe şi să-l sărute, dar el a început să se holbeze la mine, iar fata aia s-a oprit şi ea şi se uita la mine.Erau aşa creepy amândoi.Mă simțeam foarte incomod.Mai ales când erau şi el şi ea şi prietenii lui şi se holbau toți la mine.Şi au mai fost episoade cu ea şi la un moment dat am văzut că s-au certat şi ea n-a mai apărut.Eu când am fost să vorbesc cu el acum câteva zile, l-am întrebat de ce vrea să ne cunoaştem mai bine dacă el e cu fata aia şi a zis că ea nu înseamnă nimic pentru el. Oricum nu mă interesează că nu se pune problema să mă cuplez cu el, vreau doar să mă lase în pace, dar problema e că nu vrea.
Dragostea pluteste in aere
asa da vina pe ei ca se uitau inapoi. Când tu erai aia creppy care se holba si au trebuit sa se Opreasca.
Esti sceptica cu intrebarile astea, pari totul sa para altfel. Pe când tipul ala are o slabiciune asupra ta. Intr-un fel de asta esti si aici.
Nu eu eram aia creepy pentru că nu eu mă uitam la ei.Eu îmi vedeam de drumul meu.Doar din depărtare înainte să mă apropii de ei mă uitam să văd dacă sunt acolo,dar nu aveau cum să îşi dea seama că mă uit la ei, eram mult prea departe şi când mă apropiam să trec normal că nu mă uitam la ei şi îmi vedeam de drum, dar tot observam că pe măsură ce treceam de ei, se tot întorceau după mine.Tu nu ştiu ce ai înțeles din toată chestia asta. Poate eşti băiat şi nu ți se pare mare lucru ce mi se întâmplă, dar eu m-am săturat să fiu urmărită aproape zilnic de indivizii ăştia, mai ales de ăla.Nu mă îmbrac vulgar cu sânii pe afară sau să am pantalonii aşa scurți de să mi se vadă fundul.De multe ori treceam pe acolo cu nişte prietene care se îmbrăcau mai provocator şi ele îmi spuneau că tot la mine se uitau... Vreau doar să mă scap de indivizii ăştia, mai ales de ăla, nimic altceva.
Nu ai ce sa resolvi o sa inrautatesti lucrurile. Mai bine Ii arãti tâtele de la eraj Dar ai grija sa fie incuiata usa.
Vai doamne ce amuzant eşti...
Cu astfel de tipi trebuie sa fi rautacioasa sau ignoranta ca altfel nu te mai scapa nici dracu orice I-ai spune, si daca ii oferi din atentia ta. Nici macar nu ar trebui sa-l privesti.
Asta am făcut şi până acum, l-am ignorat şi ghici ce? M-a sunat, mi-a scris şi a venit la uşa mea.
Si de unde are nr tau, ma rog? In fine Nu conteazã.
Du-te insotita de un baiat, nu ai prieten? Dacã nu prefãte ca esti impreuna cu cineva in fata lui. Poate asa o sa renunte.
Nu ştiu de unde îl are.I-am întrebat pe prietenii mei şi au zis că ei nu i l-au dat(acum ce să mai zic, poate mint). Oricum tot încep să cred că unul din ei i-au dat numărul, altcineva nu ar avea cum.
Prietenii tai? Nuu, sigur o fi ceva hacker ciudat care iti urmareste viata. Tin sa cred cã ar trebui sa ai mai multa incredere in necunoscutul ala decât in prietenii tai.
Hacker? Mai degrabă prietenii.Să fim serioşi, cine ar vrea să îmi urmărească mie viața?
Suntem in secolul 21. Lumea evolueaza. Orice este posibil.
Mda,bine,cum zici tu.Eu tot pe varianta cu prietenii merg.
Ii place de tine si n-a stiut cum sa se faca observat.Important pentru el e ca l-ai bagat in seama.Du-te cu parintii tai, intreaba-l ce vrea si daca e cum am spus eu mai sus, da-i un refuz.Nu cred ca o sa te omoare dupa asta....sa speram
Vai, Ana, dar poate vrea doar sa-ti raspunda la intrebarea despre gustul spermei, nu te-ai gandit?
Du-te si intalneste-te cu el dar asa de capul tau. Spunele ideea unor prieteni sa vina sa te spioneze ca nu sti niciodata ce are in minte omul acela. Dar asa daca se intampla ceva iti pot sarii prietenii in ajutor.