anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin cu o problemă. Este vorba din nou de acel individ (cine nu ştie despre cine este vorba să se uite la penultima mea întrebare).Eu de joi nu am mai ieşit deloc din casă.Cam acum două ore, m-a sunat cineva cu număr necunoscut de 2 ori, dar nu am răspuns. După vreo jumătate de oră am primit un mesaj de la acelaşi număr.Era al acelui individ (nu ştiu de la cine îl are).Mi-a scris că a observat că nu am mai ieşit de câteva zile din casă şi că îi pare rău dacă m-a speriat,că nu vrea să-mi facă nimic şi că ar vrea să ies în fața blocului într-una din zilele astea, când mă mai liniştesc să vorbim.Nu am răspuns nici la mesaj.Am rămas şocată când am văzut că era el. După vreo oră,m-am trezit cu el la uşă,iar atunci m-am speriat şi mai tare.A bătut insistent de mai multe ori, după care a plecat.Pur şi simplu nu ştiu cum să mă mai scap de acest individ.Nu ştiu ce o fi în capul lui, e pur şi simplu nebun.Credeți că ar fi mai bine să îmi fac curaj şi să merg să mă întâlnesc cu el ca să lămurim lucrurile?

44 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Daca e singurul care iti da tarcoale vorbeste cu el.
Asta este il trage ata, saracul.

| leiidinbanie5 a răspuns:

Vai, Ana, dar poate vrea doar sa-ti raspunda la intrebarea despre gustul spermei, nu te-ai gandit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru leiidinbanie5):

Ha ha, ce-am mai râs

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Caius_Alex_2001):

Nu are legătură cu vinul întrebarea.Nu te-ai uitat la care trebuia.Şi până la urmă m-am dus deja să vorbesc cu el.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum a fost? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Păi am vorbit paşnic şi am încercat să îi zic să mă lase în pace şi să nu mă mai caute, dar el tot zicea chestii de genul că doar vrea să ne cunoaştem mai bine, să mai vorbim, să ne mai întâlnim şi că i se pare aiurea să nu mă mai caute acum că am lămurit lucrurile.Deci până la urmă tot nu am scăpat de el, dar măcar acum nu mi se mai pare chiar atât de creepy ca înainte. laughing
O să încerc doar să-l salut şi poate să schimbăm doar câteva mici vorbe în speranța că până la urmă o să se plictisească (cât mai curând sper).

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca esti buna rau de tot si ii place mult de tot de tine. Daca se holbeaza si prietenii lui la tine chiar inseamna ca esti bunoaca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Caius_Alex_2001):

Nu am zis asta că m-am supărat.

| Lostlyric a răspuns:

Eu cred ca doar i s-a pus pata pe tine. Daca nu-i este teama nici de reactia parintilor tai, inseamna ca omul e bine intentionat. Eu zic sa-i dai o sansa si sa iesiti la cafea, undeva, intr-un loc public, sa vorbiti, sa inteleaga ce doresti, sa intelegi ce doreste si sa va lamuriti.
Daca ar fi sa dau o perere subiectiva asupra acestui lucru, cred ca voi, tinerele din ziua de astazi, sunteti foarte speriate de orice tip care incearca sa va seduca intr-un mod real. Asa era candva, cand baietii cumsecade incercau sa abordeze fete. Incercau pana le iesea, fara FB, fara Tinder, fara alte site-uri de care voi sunteti obisnuite. Poate ca e pur si simplu un baiat mai de moda veche.
Un stalker nu reactioneaza asa. Si ai putea sa scapi usor de el daca infrunti fata in fata aceasta problema.
Baietii care vor sa va seduca prin contact vizual nu sunt nebuni sau psihopati sau obsedati!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lostlyric):

Da,dar nu înțeleg de ce 2 luni a preferat să se holbeze, el cu prietenii lui, în loc să vină să se bage în seamă cu mine şi acum dintr-o dată a avut tupeu să mă sune, să-mi scrie şi să vină la uşa mea.Şi mie mi se pare că e genul ăla de bad boy, nu de băiat de modă veche.Şi am uitat să precizez că în astea 2 luni a apărut la un moment dat o fată pe lângă el.Prima oară când am văzut-o am trecut ca de fiecare dată prin zona aia şi ea încerca să îl ia în brațe şi să-l sărute, dar el a început să se holbeze la mine, iar fata aia s-a oprit şi ea şi se uita la mine.Erau aşa creepy amândoi.Mă simțeam foarte incomod.Mai ales când erau şi el şi ea şi prietenii lui şi se holbau toți la mine.Şi au mai fost episoade cu ea şi la un moment dat am văzut că s-au certat şi ea n-a mai apărut.Eu când am fost să vorbesc cu el acum câteva zile, l-am întrebat de ce vrea să ne cunoaştem mai bine dacă el e cu fata aia şi a zis că ea nu înseamnă nimic pentru el. Oricum nu mă interesează că nu se pune problema să mă cuplez cu el, vreau doar să mă lase în pace, dar problema e că nu vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dragostea pluteste in aere
asa da vina pe ei ca se uitau inapoi. Când tu erai aia creppy care se holba si au trebuit sa se Opreasca.
Esti sceptica cu intrebarile astea, pari totul sa para altfel. Pe când tipul ala are o slabiciune asupra ta. Intr-un fel de asta esti si aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu eu eram aia creepy pentru că nu eu mă uitam la ei.Eu îmi vedeam de drumul meu.Doar din depărtare înainte să mă apropii de ei mă uitam să văd dacă sunt acolo,dar nu aveau cum să îşi dea seama că mă uit la ei, eram mult prea departe şi când mă apropiam să trec normal că nu mă uitam la ei şi îmi vedeam de drum, dar tot observam că pe măsură ce treceam de ei, se tot întorceau după mine.Tu nu ştiu ce ai înțeles din toată chestia asta. Poate eşti băiat şi nu ți se pare mare lucru ce mi se întâmplă, dar eu m-am săturat să fiu urmărită aproape zilnic de indivizii ăştia, mai ales de ăla.Nu mă îmbrac vulgar cu sânii pe afară sau să am pantalonii aşa scurți de să mi se vadă fundul.De multe ori treceam pe acolo cu nişte prietene care se îmbrăcau mai provocator şi ele îmi spuneau că tot la mine se uitau... Vreau doar să mă scap de indivizii ăştia, mai ales de ăla, nimic altceva.