Nu ai ce face, tu rămâi cu gândul că ai ajutat pe cineva. Contează cum apreciază cel care a postat întrebarea răspunsul, şi alege în funcţie de ce-i place. Asta e. Baftă!
Nu, chiar deloc.Cred ca pe cei care pun intrebari ii incanta emoticoanele astea :X, si ''take care''.
Ei cred ca sunt mai complete
Nu cred ca este important. Oricum fundita nu iti foloseste la nimic, asa ca de ce te-ar afecta chestia asta?
Oricum nu ma omor eu dupa fundita, dar ma strafoc sa pot ajuta si cand vad ca unii copiaza exact raspunsul meu si mai pun cateva inimioare...parca ma supara un pic chestia asta
Voi, cei care umblati dupa fundite vad ca tot nu ati inteles ca aici nu este concurs " Cine stie castiga"!? Fundita o da cel care intreaba cui vrea el, si tu nu poti face nimic impotriva asta! Chiar daca sunt 10 raspunsuri identice, el are dreptul sau sa aleaga! Poate unul din cei care i-au raspuns ii este simpatic sau il respecta sau ii este prieten, poate cel care a primit fundita nu a cersit-o, cum fac multi copilasi! (Eu urasc cesetoria asta si n-am sa dau niciodata o fundita cuiva care mi-o cere!) Ce poti sa mai faci tu? Nimic.Impaca-te cu situatia! Daca mi-se pare normal? Da, mi-se pare normal.Sa alergi dupa fundite nu mi-se pare normal!
Nu, nu mi se pare corct... oriqm eu n-am nicio fundita si mi s-a intamplat acelasi lucru. da la ce ma ajuta fundita pana la urma?