Da, doar noaptea, dar nu neaparat in baie, ci undeva unde se afla o oglinda. Asa spun legendele si povestirile in legatura cu asa-zisul ritual. Oricum, iti pierzi vremea incercand sa o chemi - nu e posibil. Cel mult te vei speria putin sau va incepe sa ti se para ca vezi sau auzi ceva (autosugestia, desigur).
Depinde de ritual fiecare ritual are imprejurari proprii in care trebuie efectuat. Bloody Mary s-a spus ca are mai mult 'efect' in baie cu lumanari si cu cele 3 rotiri. Mai sunt si ritualuri care trebuie facute in subsol sau pe podea (daca nu ai subsol) si cu creta trebuie sa faci o pentagrama in care sa pui lumanari dar ritualul asta are si 'incantatii' specifice cum la Bloody Mary trebuie sa ii zici numele de 3 ori. Mai stiu unul pe care il faci tot in baie, dar in dus cu lumina stinsa ochii inchisi... nu are legatura cu oglinda deloc sau mai sunt alea in care trebuie sa scrii pe jos alfabetul si sa ai un lucru de-al unei persoane moarte si poate vorbeste cu tine miscand lucrul pe litere. Cat despre ora, de obicei e noaptea dar nu sunt doar cele de la 12 noaptea... mai sunt si la 3 dimineata sau 12:30. Pot avea imprejurari proprii sau ore ale noptii personalizate dar nu iti va cere niciodata sa te duci ziua in amiaza mare in mijlocul unei pajisti pline de flori pentru un astfel de ritual Daca vrei sa experimentezi, bafta! eu am incercat de multe ori si nu s-a intamplat nimic foarte neobisnuit dar cum e si intuneric asa interesant mi se pare ce imi creeaza mintea.