Nu. Dintr-o comunitate atât de vastă sigur nimeni nu ascultă rock. Altă întrebare deșteaptă. Uite un Nicu Paleru, răsplată:
https://www.youtube.com/watch?v=k_JGFe8uTU4
Am vrut să văd cine îmi raspunde
Haha.
Pune-te si in muzici mai extreme, domnisoara(cred?), ca poate faci tranzitia de la eticheta de rocker rebel la unul si mai rebel.
https://www.youtube.com/watch?v=dojZdgCGYW8
Vezi ca am hemofobie , de unde stii ce ascult? De unde stii ca ascult rock?
Mi-a soptit o broasca.
Prefer să rămân în stadiul meu dar îmi place melodia, e faină
Nu suport tiparul și eticheta de rocker.
E doar muzica si nu suport oamenii care se lauda ca asculta genul asta de muzica si își pun eticheta de "rebel" apoi după ani si ani spun ca a fost doar o perioada "rockul".
Plus ca muzica asta e mult mult mai mult.
Exprima atâtea chestii cum alte genuri nu o fac si ni se face greata când cineva asculta superficial ca sa se dea "rebel".
Asta am vrut sa exprim sarcasm.
Eu prin rocker inteleg, sau din ce am vazut pana acum, parul lung, geci de piele pe o motocicleta luxoasa, cizme de piele si cu ochelari de soare negri care merge zilnic prin pub-uri si cu chitara pe spate,, nu este ceva oficial, e doar prima imagine ce-mi vine in minte.
E doar o imagine.
Si mie îmi place imaginea aia.
Eu vorbesc despre cum gândește omul care asculta rock/metal.
Eu nu mi-am lăsat niciodată plete dar vreau pentru ca se vede mai șmecher când fac headbang la concerte.
N-am nimic cu imaginea asta.
Cunosc multi oameni metaliști de la concerte care sunt open-minded si nu înjura celelalte genuri de muzica demne de apreciat cum e muzica clasica sau rap-ul, jazz-ul etc.cum fac adolescenții libidinosi etilisti sau poserii.
Muzica demna de scuipat e aia care n-are mesaj si sentiment, ci e făcută doar pentru bani.
Cum sunt de asemenea multe trupe rock handicapate după care adolescenții sunt înnebuniți cum e black veil brides, linkin parca si alte căcaturi de astea inexpresive.
Bine spus
Da stiu ca am gresit, acum am observat si eu nu stiu daca pot sa modific
Okey, e bine de ştiut