| Linka89 a întrebat:

Rog citeva statusuri despre prietenie, dragostea, viata, se poate si in limba rusa... va multumesc anticipat.(K)

Răspuns Câştigător
| DuLcyK a răspuns:

. Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.

2. Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.

3. Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.

4. Prietenia este… tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.

5. Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.

6. Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin.

7. Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.

8. Prietenia este un blând angajament al inimii.

9. Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc

10. Prietenia este una din mângâierile vieţii.

Nu ma judeca pentru ca tu nu poti fii ca mine !
A friend in need is a friend indeed!
Prietenii vin si pleaca, doar cei fideli raman!
Rudele ti le da Dumnezeu, prietenii ai dreptul sa-i alegi! Am ales ce-am vrut!
Un prieten bun ca tine, trage la un om ca mine!
Radeam ca un ciob de-o oala sparta pana sa apara tigaia! rolling on the floor
Singura modalitate de a avea un prieten, este ca tu la randul tau sa fii un prieten!
Un prieten este un singur suflet impartit intre doua trupuri!
Nu judeca un om dupa greseli, ci dupa prietenii!
Arata-mi cu cine te-mprietenesti ca sa iti spun cine esti!
Suferinta nu e cauzata doar de dragoste, ci si de prieteni!
Un prieten adevarat e cel care pune in fata lui orice pericol ca sa te scuteasca pe tine!
Cel mai bun prieten e cel care si-ar da si viata pentru fericirea ta, nu care ti-ar lua viata pentru niste bani!
Prietenii ti alegi, asa ca nu te grabi!
Un prieten bun e cel care te ajuta cand ai nevoie, nu dupa ce nu mai trebuie!
Un prieten este un dar care ti-l acorzi tie!

Prietenia este egalitate armonioasă. a€“ Pitagora
Prietenia înseamnă a fi frate şi soră, două suflete ce se ating fără să se confunde, două degete ale aceleiaşi mâini. €“ Victor Hugo
Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin. a€“ Dimitrie Cantemir
E mai ruşinos să nu ai încredere într-un prieten decât să fii înşelat de el. a€“ Arthur Schopenhauer
E bine să te înduioşezi de nenorocirea prietenilor tăi, dar mai bine este să le vii în ajutor. a€“ Voltaire
Virtutea este fundamentul amiciţiei; pentru a o păstra nu este nevoie decât de caritatea reciprocă. Această este simplă şi nu are nevoie de farduri, nu cere nimic din cele exterioare. Şi dacă ea găseşte multe avantaje fără a le caută (căci cine ar putea enumera foloasele şi farmecele prieteniei?), caritatea n-are nevoie de stimuli exteriori, este mulţumită de ea însăşi, ea este pentru sine un pinten şi o recompensa. a€“ Francesco Petrarca
Acordul felului de a gândi naşte prietenia. a€“ Democritus
Frecventarea prietenilor să-ţi fie că o şcoală şi convorbirea cu ei, învăţătura. Fă-ţi din prietenul tău un învăţător şi uneşte prin el foloasele intructiei cu plăcerea conversaţiei. a€“ Baltasar Gracian
Alături de un prieten adevărat este cu neputinţă să ajungi la neznadejde. a€“ Honore de Balzac
Prietenia îndoieşte bucuriile şi înjumătăţeşte necazurile. a€“ Francis Bacon
Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri. a€“ Aristotel
Ţine-ţi prietenii aproape, iar duşmanii a€“ şi mai aproape. a€“ Sun Tzu
Vor există mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să-ţi păstrezi încrederea şi doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere şi a două oară. a€“ Gabriel Garcia Marquez
Un prieten adevărat te prinde de mână şi îţi atinge inimă. a€“ Gabriel Garcia Marquez
Fereşte-te deopotrivă de prietenia duşmanului şi de duşmănia prietenului. a€“ Nicolae Iorga
Un prieten seamănă cu o haină. Trebuie să-l părăseşti înainte de a se fi uzat. Dacă nu, te părăseşte el. a€“ Jules Renard
Nu-ţi ofensă prietenul, împrumutându-i merite dăruite de noi. a€“ Rabindranath Tagore
Un bun şi sigur prieten e conştiinţa ta: n-o ucide, ci laş-o să moară odată cu ţine. a€“ Nicolae Iorga
Statusuri prietenie falsa.
Statusuri prieteni falsi.
Statusuri prieteni tradatori.

A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort. – Bertrand Russell
iata nu e sentimentala, nu e nici rea, nici buna. Viata e dreapta: recompenseaza pe cei merituosi, pedepseste pe cei lenesi, loveste pe cei care ii incalca legile. – Pavel Corut
Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata! – Benjamin Franklin
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata. – Octavian Paler
Trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta. Daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar, pierzi bucuria de a trai si sensul vietii. – Paulo Coelho
Fiecare crede ca traieste pentru sine, da’ cand colo, omul traieste pe pamant ca sa faca viata indeobste mai buna! Iar pentru binele omenirii face sa traiesti o suta de ani, ba si mai mult. – Maxim Gorky
Ce este o viata frumoasa, prieteni, daca nu un gand din tinerete realizat in anii barbatiei. – Alfred de Vigny
Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei. – Seneca
Mi-am masurat viata in lingurite de cafea. – Thomas Stearns Eliot
Viata este un stick de memorie in buzunarul meu. – Ionut Caragea
Viata este un spital in care oamenii te trateaza cu pastile de sictir. – Ionut Caragea
Cati oameni realizeaza in momentul visului, ca viseaza? Foarte putini sau aproape deloc. Majoritatea traiesc din plin realitatea acelui vis, precum traiesc la fel de plin realitatea celuilalt vis, care se numeste viata. – Sorin Cerin
Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. – John Burroughs
Scopul vietii este o viata de scopuri. – Robert Eugene Byrne
Bucura-te de viata, pentru ca iti da ocazia sa iubesti si sa muncesti si sa te joci si sa te uiti la stele. – Henry van Dyke
Viata e duelul Lui Dumnezeu cu diavolul, iar campul de batalie sunt eu. – F. M. Dostoievski
Viata este o tragedie pentru cel care simte si o comedie pentru cel care gandeste. – Jean de la Bruyere
Viata printre straini te invata cumpatarea, caci fiertura de orz si culcusul de paie sunt leacurile cele mai dulci impotriva foamei si a oboselii. – Democrit
In iata de intampla uneori accidente din care trebuie sa fii putin nebun ca sa scapi cu bine. – Andre Gide
Ce este viata decat un sir de nebunii inspirate, greutatea este sa le alegi pe cele demne de a fi facute. – George Bernard Shaw
Daca viata noastra are toate de ce-urile, atunci putem suporta aproape toate cum-urile. – Friedrich Nietzsche
Viata niciodata nu e dreapta, dar probabil ca asta e un lucru bun pentru foarte multi dintre noi. – Oscar Wilde
Cat traim, nu putem sti de la inceput ce e incheiat si ce nu. – Ileana Vulpescu
Cum sa pot admite ca eu nu sunt facut pentru viata, cand, in realitate, viata nu este facuta pentru mine. – Emil Cioran
Sunt momente in viata in care, oricum ti-ar obliga altii corpul sa stea, are aripi, se ridica deasupra tuturor mizeriilor. – Mariana Fulger
Fara picanteriile urii, viata ni s-ar parea, probabil, dietetica. – Vasile Ghica
Prin viata se poate trece oricum, si cu degetul in nas. – Vasile Ghica
Viata a aparut accidental, Dumnezeu a fugit de la locul accidentului. – Valeriu Butulescu
Daca o viata de om e prea scurta pentru a citi toate capodoperele, mai are sens sa scriem carti mediocre?

DND, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti...
Distanta ne desparte si totusi ne apropie….raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc;totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau…Strig la cer si fug departe … strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni!
Strig la cer si fug departe.strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni
Priveste in jur.ESTI UNIkA, gaseste UNIkUL si nu mai privi in jur!
Nu conteaza cat ma iubesti... atat timp cat te prefaci!
Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura ,eu cred ca este indiferenta
Daca as spune ca te plac, te-as minti … TE IUBESk !
O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor . si s-a prefacut intr-un vis de amor ...
E o nebunie sa urasti toti trandafirii,doar pentru ca te’a intepat un spin!
Dragostea se naste din priviri , creste pe buze si moare in lacrimi...
Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita!(Pascal)
Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti.[Ch. Baudelaire]
Ce sublima copilarie este si amorul ! (Al. Dumas - fiul)
Picioarele tale sunt obosite ? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua...
Sarutul tau inca il mai simt pe buze. ma faci sa plutesc atunci
Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
Cea mai stranie formã de a îndepãrta pe cineva este a sta lângã el si a sti cã nu-l vei putea avea niciodatã.
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.(John Gay)
Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ?
Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi
Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine...
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare...
Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna
Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
Alfabetul incepe cu litera "a", numaratoarea cu "1″, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine
Ce sublima copilarie este si amorul...
Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? (Petrarca)
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare
Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi;cine-o da, o primeste inapoi...
Credinta castiga cel mai mult, umilinta primeste cel mai mult, dragostea insa lucreaza cel mai mult.
Priveste-ma. tine-ma de mana. tine-ma in brate si apoi SARUTA-MA !
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, poti sa razi cand inima iti plange!
Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bukurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare…
Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare
Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit
IUBIREA e frumoasa, IUBIREA e trista… chiar daca e frumoasa sau trista… IUBIREA exista
Te v-oi iubi si atunci cand marile vor seka… Am sa te iubesc si atunci cand stancile se v-or topi… Te v-oi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi
Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermekat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu! ! !
IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul happy
Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune Te Iubesk cu o singura privire !
Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva…
Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’
Ce sa scriu?… nu incap decat 160 de caractere… oare de cate ori pot scrie TE IUBESC
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata ! "
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine !
Intr-o noapte o stea m-a intrebat: De ce n-o lasi daca te face sa plangi? I-am raspuns: Stea tu ti-ai parasi cerul !?
E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU
Ziua in care te-ai nascut tu sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger !
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a zis ca un inger nu pazeste alt inger !
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi aduce la picioare !
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul !

1 răspuns:
| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

Întrebări similare