| AvalohAlyn a întrebat:

Romania a fost EXCLUSA de la concursul international de muzica EUROVISION Song Contest din cauza datoriilor pe care le are TVR catre EBU.
Nasol nu?sad
Chiar eram curios cum se va descurca Ovidiu Anton.
sad

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Foarte foarte frustrant sentimentul acesta, pe care-l trăiește. Să muncești atât de mult pentru un lucru, și nici să nu apuci să-l pui în valoare cu adevărat. sad Din respect pentru munca lui și a celor care-l ajută, și chiar și dintr-un oarecare patriotism, mi-aș dori să participe la Eurovision...

12 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

La ora 14 reprezentantii TVR sunt invitati la Ministerul de Finante, se cauta o solutie. Sa speram ca se va si gasi!

| AvalohAlyn explică (pentru Kaℓi):

Sper ca se va gasi o solutie.Ar fi bine un imprumut din partea Guvernului sa plateasca datoriile catre EBU.
Oricum e pacat.Chiar speram ca Ovidiu Anton faca o figura buna. Avea potential piesa. Poate se schimba treaba.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da. Exact aia se intamplat laughing

| Idkidk a răspuns:

Nasoală e starea mea de acum.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

Tu chiar nu realizezi odata ca daca scrii asta nu rezolvi absolut nimic?

| Idkidk a răspuns (pentru DoarBogdan):

:/ Ce? Mă uit şi eu la Eurovision, adică mă uitam, că nu mă uit dacă nu sunt români.

| Aberdeen a răspuns:

Chiar? Pe bune? Eh, oricum presimțeam că ne-am fi ales iar cu un loc slăbuț. Etapa națională nu mi s-a părut absolut magnifică.

| AvalohAlyn explică (pentru Aberdeen):

Http://economie.hotnews.ro/......oriior.htm

:(

M-am uitat in fiecare an la acest show muzical.

| Kaℓi a răspuns (pentru Aberdeen):

Clar, avem intotdeauna un loc slabut... dar e pacat sa nu participe, s-a muncit mult pana acum. Si Ovidiu Anton incearca de ani de zile sa reprezinte Romania... ce ghinion pe capul lui sad

| Aberdeen a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Și tu? Și eu m-am uitat în fiecare an, la eurovision etapa internațională. Preferatul meu este și va fi Alexander Rybak (2009) cu „Fairytale", mor după această melodie. Și mai sunt multe alte melodii din eurovision din toți acești ani minunate. Mă bucur că am fost reprezentați de mai multe ori de Paul Seling și Ovidiu.

| AvalohAlyn explică (pentru Aberdeen):

Da.De mic ma uit la Eurovision si la selectia nationala si la finala internationala... Ovidiu Anton are ghinion maxim..imi imaginez cum se simte...
Avea o melodie ok, rock, era ceva nou.
Eu inca ma intreb unde pot vedea concursul daca nu se mai transmite nici la TVRsad

| Aberdeen a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Chiar e neobișnuit, și așa dintr-odată. E un concurs care se organizează și difuzează de ani și ani! Sper să se rezolve. Am sentimentul că se schimbă cam multe în ultimul timp. Nu doar legat de Eurovision sau de România.

| Aberdeen a răspuns (pentru Kaℓi):

Foarte foarte frustrant sentimentul acesta, pe care-l trăiește. Să muncești atât de mult pentru un lucru, și nici să nu apuci să-l pui în valoare cu adevărat. sad Din respect pentru munca lui și a celor care-l ajută, și chiar și dintr-un oarecare patriotism, mi-aș dori să participe la Eurovision...