Ai zis fara politica, dar tu nu prea ai clar ce inseamna conceptul de politic introdus artificial in firea noastra. Ia gandeste-te: de ce un presedinte poate fi presedinte sau poate fi politician si un medic poate fi medic sau politician? Hai ca e usor, pentru cineva ca tine care vrea sa inteleaga tumora numita "politica". Nu e vorba de legi si legea poate fi lege sau poate fi politica.
Nu stiu ce sa cred avand in vedere ca eu vrau sa ma fac diplomata...dar eu daca am sa ajung diplomata o sa am grija de relatiile tarisoarei noastre cu alte state
Ai dreptate xLove, Romania este o tara foarte frumoasa si cu resurse de care noi nu profitam, sa o apreciem.La fel si eu am crescut si am petrecut primi ani din viata mea.
Toti ar fi trebuit sa fim egali si sa nu existe descriminarea, dar acest lucru este imposibil si nu doar politica este de vina.
Daca politica nu ar exista, lumea ar fi un caos total, fara legi.
Si eu sunt de partea ta, chiar ai dreptate. Romania este o tara minunata si as vrea mult sa putem sa creada cu totii asta.Toata lumea se gandeste despre bani, si chiar nu e drept ca unii au si unii n-au. Eu mi-as dori ca toti sa fie independenti si sa nu fim discriminati.Asta este doar un vis, dar cateodata visurile devin realitate!