| DontAsK a întrebat:

Romania e o tara frumoasa pentru ca:
a) avem fete frumoase
b)suntem harnici
c)suntem buni la sporturi
d)de fapt nu e
e)pentru ca e tara mea...ast raspunsurile voastre, e bun un sondaj.

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Varianta Arolling on the floor.

| Cryssy a răspuns:

Treebuie sa ne mandrim cu tara noastra pentru ca aici ne-am nascut, pentru ca suntem romani.
Din pacate insa Romania nu este chiar cum ne-am dori noi sa fie, o tara frumoasa de care sa ne putem mandri. Pentru ca persoanele care se afla la conducere nu prea mai fac nimic pentru Romania. Pentru ca a disparut respectul, se inmultesc hotii, criminalii si vagabontii, pentru ca oamenilor nu le mai pasa de tara in care traiesc. Din pacate Romania se cam duce de rapa...

| danutzsan a răspuns:

Romania este frumoasa pentru :valea oltului. valea prahovei, cheile bicazului, cheile rasnoavei, muntii bucegi, fagarasului pentru cimitirul vesel de la sapinta pentru manastirile ei pentru obiceiurile din moldova, oas, pentru delta dunari pentru satele din apuseni... romania este o tara frumoasa, pacat ca este locuita.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Pai a-100% ca sunt romanca
b-50%
c-30%
e-100%

love struckRomania e o tara frumoasa pentru ca e eatongue!laughing

| lola a răspuns:

A si b.credhappy
Sa speram ca e o tara frumoasa si in ochii celorlalti dar dupa cum ne "laudam" noi tara cand se intampla ceva ".romanii" sau ".suntem in Romania, la ce sa te astepti?" nu cred ca o sa mai ramana asa pentru mult timp deoarece am auzit frazele astea din tot mai multe guri

| squib a răspuns:

Pai intr-adevar Romania e o tara frumoasa din mai multe puncte de vedere si unele le-ai atins si tu, insa nu stiu daca cele enumerate de tine sunt chiar punctul nostru forte, spre exemplu eu as mai adauga ca suntem o tara frumoasa pentru peisajele de vis de pe la noi, si asta nu o zic eu ca simplu cetatean ci o zic turistii care se opresc si pe la noi.Insa din pacate la noi cel mai mare dezavantaj este infrastructura turistica, care ii pune pe fuga pe cei care ar vrea sa ajunga pe aici si ii face sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai calce pe melagurile noastre pe cei care s-au riscattongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt nu e... niciuna dintre variantele dumneavoastra :d
Eu sunt de parere ca Romania este o tara "frumoasa" datorita prostiei, furtului, astora EmO laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai picat testul!
Nicio varianta corecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania ete o tara frumoasa, am invatat medicina in ea de 40 de ani. crede ma ma-si intoarce sa traiesc in romania, numai pentru caldura sufleteasca si aerul si peisajele frumoase.trebuie sa credeti in romania si sa faceti pentru ea si sa nu va luati dupa americani si italieni si tarile umflate cu minciuni, sesiti-va de gustul de piine romaneasca. jamal-jordan