| Doarunaltutilizator a întrebat:

Romania se duce fratilor,sa o recunoastem asta e adevarul,e foarte putin probabil ca tara asta sa iasa din rahatul in care e acum, mai trebuie sa fie aici in tara sub 15 milioane de locuitori si rusii o sa ne poata cucerii tara ca ei sa se extinda dincolo de Prut.
Cum credeti ca o sa fie lucrurile? eu zic ca e foarte probabil ca asta sa se intample, fie sa ne uni cu ei cu forta sau de buna voie.

11 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Rusii ne-ar fi putut cuceri oricand in ultimii 500 de ani. Ce ar castiga din asta? Doar daca vor sa dea laptic seara la pensionarii fara dinti in gura si sa mai aiba un teritoriu in plus de aparat. Pozitia lor geostrategiga face sa fie destul de dificil de aparat ceea ce au. Esti constient de imensitatea Rusiei? Numai Siberia e 1, 5 ori cat intreaga europa. Peste toate noi am fost mereu preferati de toti ( ca si Polonia, Bulgaria ) tari tampon intre imperii. Stai linistit.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Oricum daca nu vin rusii peste noi o sa vina musulmanii si refugiatii sau chiar chinezi peste vreo 20 de ani cand aici nici macar 50% din populatie sa nu mai fie de origine românā.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Nu te ingrijora de paduchi. Iti scapa ce e mai important. Tara e condusa de jydani si avem mari sanse sa devenim o noua Palestina.
https://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

In ultimii 300 de ani, rusii ne-au invadat de 12 ori, ce ar avea de castigat anexandu-ne? Mai mult ma tem ca putem pierde Ardealul.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru anonim_4396):

Dai la naiba de moldoveni, nu?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu au cum sa puna bozgorii mana pe Ardealul nostru, doar daca romanasii sunt prosti facuti gramada, doar asa.
Prea toleranti s-au invatat astia ai 'nostri' sa fie, ce atata simpatie pentru niste bozgori care in toata istoria lor nu au dat 2 bani pe istoria si traditia romaneasca? Vor autonomii? Foarte bine... o brazda de pamant nu vor primi mongolii astia, ne-am castigat bataliile cu ei corect si prin razboaie, pronosticul meu este ca nu pun astia mana pe Ardeal niciodata, pana sa ne consolidam au avut ocazia sa puna, dar dupa s-a terminat cu jucaria!

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca ceva, e jale in Romania ce se intampla, orase romanesti invadate de unguri, paradele romanesti sunt interzise acolo, patriotismul roman e interzis acolo,, in ce lume traim? Alea sunt orase romanesti, iar bozgorii isi permit sa faca ce vor fiind oaspeti? De ce nu se iau masuri, de ce romanul e atat de batut in cap?

| Doarunaltutilizator explică (pentru Drimmero):

Pe altii nici nu ii mai intereseaza de lucrurile astea, majoritatea romanilor isi bag ceva in tara asta si ii doare in cot si nici macar acolo.

| Doarunaltutilizator explică (pentru anonim_4396):

Ce ar avea de castigat anexandu-ne?
Pai ar avea mai mult spatiu pentru agricultura pentru ferme,comert, aur, obiecte de valoare, avem si noi bogatiile noastre dar nu stim cum sa le folosim, au astia ce sa fure de la noi.

Răspuns utilizator avertizat