| 31957319 a întrebat:

Romania tot imprumuta si imprumuta si imprumuta.
Romania nu produce nimic?

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Romania ca si alte state mai dezvoltate se imprumuta, toate aceste imprumuturi se vor inapoia cu dobanzi mai mari sau mai mici, si in vremea comunistilor am avut datorii care la momentul revolutiei erau lichidate intr-o anumita masura. Trebuie sa avem speranta ca vom trece cu bine din aceasta criza economica si politica si noi romanii vom gasi calea de a ne reveni. Nu putem sa spunem ca nimic in tara aceasta nu mai merge, sa fim seriosi si sa ne uitam in jur sa vedem cate constructii s-au facut sau pana gasesti un loc de parcare pentru masina ametesti, deci o parte dintre noi o ducem binisor. Înca mai vin pensiile si bugetarii isi primesc rertributiile, ce o sa fie vom vedea dupa reinvestirea noului guvern si ce masuri se vor lua.

| JeSa a răspuns:

Tot ce producem, vindem pentru a ne extinde, dar nu prea obs. binele acesta si catre populatie(?!)eh, in'fine... apropos, Tepes, nu ne vom scapa niciodata de datorii,,, cred ca dupa ce vom muri, ah, cu siguranta laughing nici acolo nu vom avea pacerolling on the floor deoarece generatia ne va mosteni saddatoriile, si tot asa big grin
Bye, Jessytongue

| costymaximus a răspuns:

Ba produce someri pe banda rulanta.

| sorin a răspuns:

Produce dureri de cap si nervi

| motanelul a răspuns:

Romania produce cum sa nu produca, hoti pe banda rulanta, manele, cocalari, si prostie fara margini.sa spun drept m-am saturat de tara asta, unde nu ai nici o sansa de a reusii in viata, decat daca mami si tati au niste " lovele " in banca in rest de unul singur cu propriile forte cam greu aproape imposibil.Romania este o tara in pragul falimentului care are datorii externe de zeci poate sute de miliarde de euro. Din cate stiu eu nea nicu cand a murit a lasat tara cu datorii 0 asa ca... tara asta traieste doar din banii celor din afara trimisi aici atat tot.

| esapament a răspuns:

Eu sunt de parere ca Romania produce in mica masura ce-i drept - Valori intelectuale exceptionale. Suntem tara extremelor - ori deloc ori excelent.in toate domeniile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care romanie imprumuta? ca eu de cand ma stiu platesc, la datorii. o data pe vremea lui nea nicu, si de vreo zece ani pe cele facute de baroni, de oligarhi, de moguli si de alte comitete si comitii.si ca mine inca 4 milioane de muncitori, contribuabili la bugetul de stat.de asemenea mai contribuim si la sistemul sanitar, cu bani, si la cel de pensii, si la salariile tuturor bugetarilor, care adunati, unul cu altul, da un numar mult mai mare decat cei ce muncesc efectiv.deci mai intreb o data? care romanie? care produce? care romanie imprumuta? si de ce?