Erau rivalii principali, prin romanizare au 'sudomizat' Dacia la toate capitolele, i-au slabit din toate punctele de vedere.
Ca fapt divers toata teoria asta cu dacii in perioada lui Ceausescu a fost indoctrinata. Inainte nici dracu nu stia de ei, erau doar o pagina de istorie nesemnificativa.
Asta inseamna sa ai coloana vertebrala si sa te tii de un pariu!
Ce am ajuns sa fac, sa par ca tin cu aia, bine ca tine cateva zile treaba asta,, se intoarce roata ea o data fie si patrata.
Niciodata! Nu mai pune sare pe rana ca e doar un pariu pierdut si nimic mai mult/
Nu o sa intru prea mult in amanunte cu meciul, nu a nici Arsenal cine stie ce, dar nici united, pot sa zic ca a batut echipa mai bulanoasa, cand ratezi ocazii importante si apoi iei gol din greseli prostesti,, asta e, trecem peste! M-am enervat maxim aseara, a tras si fluierasul cu ei in multe faze, un meci pe care vreau sa-l uit...s-a lasat cu accidentari nasoale ale jucatorilor nostri, o sa ma interesez mai bine sa vad care le e situatia si sa fie bine. Up the gunners!
Putin conteaza, problema e de ce sant multe curvé printre noi si betivi. Din cauza ca le bat ele ajung curvé sau ele curvasaresc si ei le bat sa se invete minte? E bine ca isi primesc bataie cele vinovate daca au pacatuit.
Vad ca ai numai raspunsuri la misto sau date din nestiinta. Romanii si Daci s-au razboit mult timp. Nu putem spune ca Dacia a fost invinsa. In urma invaziei, Romanii au observat bogatia pamantului Daciei, obiceiurile si porturile lor. Le-au pacut atata de mult Dacia incat au hotarat sa se casatoreasca cu femei Dace. Nu toti. Iar barbatii Daci nu au fugit sau mai stiu eu ce. Ci au trait in buna intelegere impreuna. Sangele de Dac autentic s-a diminuat cu timpul cand alte nationalitati s-au perindat prin Romania.
Incredibil din atatea natiuni fix de dacia lea placut cel mai mult, evrei de ce nu au disparut ca popor?
Nu iti pot spune nimic despre evrei pentru ca nu m-a interesat. Stiu doar ca Romania, fosta Dacie e cea mai bogata tara din Europa. Ma refer al resursele naturale diversificate. Nu degeaba ne trag altii in jos cumparandu-ne metru cu metru de pamant.
anonim_4396 întreabă: