Eu cred ca ar trebui sa se faca un control.Cei care au ajutoare sociale sau mai stiu eu ce balarii fara sa aiba nevoie de ele sau fac copiii pe banda rulanta fara sa aiba cu ce sa-i creasca, cei care injura si se lauda cu satra, care arunca gunoaie pe unde apuca...etc. sa fie pusi la munca in folosul comunintatii pe viata.Care nu vor sa fie gazati cu NO2 sau SO3 ca exemplu pentru celelalte ciori.
Plozii, care nu pot sa munceasca sa fie cobai, ca sa nu mai facem teste pe animale care nu ne-au facut nimic si nici sa nu putem fi 100% siguri ca o sa fie la fel si la oameni.
Acu' 2-3 ani l-asi fi bagat in *** masii pe ala care ar fi zis asa ceva, dar cu cat traiesc mai mult printre astia si ii vad ce fac cu atat mai mult cred ca ce le-a facut Hitler nu a fost destul de dureros.
Nu merita sa mai fim intelegatori.A mai fost o intrebare ca a ta care a fost stearsa ca adminii considera ca nu avem voie sa ne spunem parere daca este rasista.Nu merge cu intelegerea si blandetea.Astia merita executati in public.
O sa-i tolerati pana vine sfarsitul lumii. Apoi fiecare se duce naibii sau in paradis.
Atat timp cat sunt doar vorbele de noi (ca popor), asa va fi. Daca dai un exemplu de genul "un tigan a batut o batrana ca sa-i dea..." toti incep cu "i-as omori pe toti, le-as da foc de vii".
Cand cineva intr-adevar ia in suturi un tigan (exemplu stirea cu hoata de 14 ani batuta de politist), lumea (inclusiv cei care ziceau "le-as da foc") incep ca muierile ca e doar un copil, ca nu asa trebuie educat, ca ma-sa. S-a demis un politist pentru ca a aplicat si legea firii, nu doar literele plictisite din constitutia tarii.
Solutia este civilizarea noastra, asa o sa tratam cum trebuie si tiganii, si cainii vagabonzi.
Eu locuiesc intr-un oras micut, destul de popular, in care tiganii se tem de romani. Aici mai au 'curaj' sa ia ajutor social doar personajele care nu stiu carte deloc, si n-au alta sansa. De ce? Pentru ca primaria isi face treaba, ii scoate la lasarea serii cu mature, roabe si lopeti, si ii pune sa faca luna toate stradutele. In oras nu exista firma de salubrizare, toata curatenia tine de cei care iau ajutor social. Sa stai in nori de praf in mijlocul strazii si sa treaca pe langa tine 'reisarii' de noapte cu 100+ nu cred ca e atat de cool, cum e in alte orase pentru 'smecherii' care iau ajutor social si mai cauta ceva de furat sa o duca bine. Tigani avem in oras, se ocupa cu fel de fel de bisnite, i-ar duce capul la prostii, dar cum se intampla ceva sunt aliniati la politie si trasi de limba pana declara si fapte care nu au fost reclamate.
P.S.: Parca era interzis cuvantul TIGAN, ne intoarcem la comunism, nu mai avem voie sa spunem ce ne deranjeaza Imi astept p-v cu amenda pentru fiecare 'tigan' din acest mesaj.
Cred că atunci când întrebările precum cea pusă de tine nu vor mai fi reportate ca fiind neadecvante fiindcă au tentă rasistă(pe care nu ştiu ce fel de persoană o poate observa), ţara va începe să meargă pe un drum mai bun în această privinţă. Am ajuns, noi ca români, în România, să nu mai putem zice ceva naşpa de etnia ţigănească sau de unguri, că vezi Doamne facem asta din rasism, respectiv xenofobie.
După cum ai spus şi tu, ei trăiesc pe spinarea noastră. Când va fi o majoritate formată, de români hotărâţi, care vor înceta să mai stea capre în faţa minorităţilor de altă naţionalitate/etnie, atunci se va schimba totul. Până atunci, să fim nişte "zâne" şi să nu zicem ceva urât de ţigani sau unguri. Nu mai vorbim de evrei, unde dacă încerci să scrii j-i-dan în mod corect îţi este corectat automat în "evreu", ca şi cum ar fi o greşeală de scriere, sau o flemă între ochi să-i numeşti aşa.