| Narfundo a întrebat:

S-a cercetat pe subiectul 2012 si s-a ajuns la concluzia ca se va intampla ceva catastrofal. Un val de caldura sau un inghet total{o epoca de gheata}Cercetatorii trag mai mult spre prima varianta.Cica vom ramane fara curent electric{toata planeta}. Va imaginati cum o sa stam pe intuneric noaptea fara calc si telv.etc.Ce credeti ca va fi?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai pe mine nu m-a chemat nimeni sa votez.Eu votez cu inghetul. N-as vrea sa mor ca un pui la rotisor, acum pe bune

| Rayyy a răspuns:

De unde asta?

| pwp a răspuns:

Eu sper sa nu se intample nimic...
si cercetatorii nu au de unde sa stie, doar Dumnezeu stie!

| Narfundo explică:

Nu

| Narfundo explică:

Sa fiu sincer cu voi... ce am scris mai sus este cercetat de mine. Cercetat->nu inseamna ca am stat toata ziua si am citit despre chestii destea.Doar am legat cateva chestii in cateva secunde si am scris...deci nu va mai agitati atata de unde este asta". Am vrut doar sa vad ce credeti

| BiaSiAtat a răspuns:

Prostii! Nu este rela!

| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Sincer, cercetatorii nu spun asta din cauza anumitori dovezi meteorologice, sau ca au facut vreo analiza a Universului si au vazut ca in 730 zile va ajunge un meteorit sau orice alceva pe Pamant, ci ei gasesc aceste explicatii (ingheturi, caldura), din cauza perioadei de acum, si din cauza anumitor factori ca duc spre catastrofa asta.
Pana la urma, cine ti-a zis asta, internetul?
Pe bune, filmul 2012 a fost creat asa, din imaginatie, si dupa asta au inceput oamenii sa aiba halucinatii. Nu a fost intai povestea cu catastrofa, si apoi s-au facut filme pe baza povestii!
Ai zis-o cam ciudat,, Ce credeti ca va fi? '', adica, de unde sa stim noi ce se va intampla peste doi ani? Sa ne sinucidem cu totii pentru niste,, apropo-uri'' ale unor oameni de stiinta? Nu mi se pare normal.
In 1994 s-a declarat ca in 1997 va fi un inghet care va duce la inghetarea tuturor aparatelor care ne tin in viata planeta, si atunci s-au sinucis peste 2000 de oameni, deoarece ei nu vroiau sa traiasca clipa aia de catastrofa, dar iata. si cu o secunda inainte se poate schimba ceva.
Acum, pana in 30 decembrie 2011 oamenii pot baga mana in foc ca se va intampla ceva groaznic, si dupa o zi- doua, pana in 2012, se poate schimba totul, adica se pot lovi planete blablabla si murim si mai repede. Putem muri si maine, daca asa a fost sa fie!

Totusi, nu vreau sa mor, mor de curiozitate, vreau sa vad cand americanii vor arunca planeta in aer! Asta se va intampla o data si o data!

| Gabi1335 a răspuns:

Nu cred in aceste preziceri cei care prezic sunt platiti degeaba nimeni nu stie cand va venit sfarsitul luimii nu se va intampla nimic merit funsita?

| MOZU a răspuns:

da mai ai dreptate, hai sa emigram pe marte