anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-a dus careva de aici la psiholog? Mie mi se pare o bataie de joc, te duci sa-ti manance ala banii pe degeaba, escrocherii pentru astia mai inceti la minte.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu,nu am fost la psiholog dar as merge pentru a schimba o opinie, o părere.

Chiar dacă pare o escrocherie sa stii ca nu e ușor sa asculți toți "nebuni" pe timpul si pe nervii tai.Nu e ușor sa înveți sa ai compasiune, răbdare, sa ghicești stările omului, sa stii cum sa vorbești încât sa îl faci sa își aleagă ce anume are sau vrea și multe altele.
Nu putem toți muncii pe gratis.Si în fond, la fel fac și alți medici.Te asculta, te verifica cu un tetoscop sau ecograf, îți dă o pastila și tu ai dat 200 de lei numai pentru atat.Dar omul ala a făcut o școală, a învățat cum sa depisteze problema și te ajuta sa nu mori.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Psihiatru e cel mai in masura sa te vindece de prbleme mentale, psihologii mai ales asta de care am dat eu are probleme grave mentale, nu degeaba a zis ca imi urmareste gandurile si actiunile 24/24, si mai punea si intrebari si facea hipnoze de om nebun, bagat in familia mea personala, pus intrebari stupide despre ce vreau sa fac cand eu am venit cu probleme mentale.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai psihologul te trimite la psihiatru dacă e nevoie, sau nu e de competenta lui sa te vindece.
Se poate sa nu fim compatibili cu toți medicii, dar dacă se intampla asta atunci îl schimbam.Din care știu tu ai problema asta cu psihologul de mai bine de un an și nu înțeleg dacă nu te simți ok cu el de ce nu îl schimbi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Cum a zis și Freya, aș merge totuși pentru ai pune anumite întrebări, a schimba opinii, păreri.