| Dorotheea21 a întrebat:

S-a experimentat pe cineva efectul Pygmalion, la scoala sau in familie, serviciu?
Dar Golem?
Si cu ce rezultate?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pygmalion. De mai multe ori. Cu rezultate bune, chiar excepționale. În timpul liber, cu diverse. Le-am învățat șto takoi liubovi.
Golem, mi-ai dat o idee.

| Dorotheea21 explică (pentru sadrian46):

Oh, si eu aveam una dar nu am pus'o in practica aici. Nu merg chiar atat de departe.
Pe a ta o materializezi curand? Te previn ca de cate ori aud sau citesc cuvantul 'idee', devin curioasa. happy

| sadrian46 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Nu te lua după mine. Am prea multe idei. Idiot de-a binelea.

| Dorotheea21 explică (pentru sadrian46):

Nu ma iau, sunt constructiva.
Si nu voiam un Golem ritualic, am in realitate persoane care tin locul cu succes unuia, blushing dar candva, am vrut sa distrug increderea cuiva de pe forum. Am aflat in schimb ca sunt o persoana buna la suflet.
O sa iti urmaresc ideile cu o mai mare atentie.

| sadrian46 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Dacă ai aflat că ești o persoană bună, ai dat-o în bară. Din acel moment imparți lumea în cei mai buni și cei mai răi ca tine.
Să îți dau un sfat despre ce ar trebui să faci, ca să corectezi această eroare de interpretare a lumii.
Să cauți undeva rugăciunea creștină pe care o rostește preotul înainte de a-ți adiminstra Sfânta Impărtășanie, Euharistia.
O parte a acestei rugăciuni spune așa ( tu te adresezi lui Isus).
Căci Tu ai venit în lume să mântuiești ( salvezi) pe cei păcătoși, dintre care ceil dintâi sunt eu.
Ce faci atunci, când te rogi lui Isus să îți ierte, să te absolve de păcate? Nu te lauzi, că ce bună ești tu ( am aflat că sunt o persoană bună la suflet, deci Isuse, iartă-mă, că merit asta!).

| gemeni6226 a răspuns:

Eu in legatura cu acesta pot zice clar indiferent de situatia in care m-as fi aflat sau ma aflu sau ma voi afla ca intr-un mediu in care ma simt bine si sunt recunoscuta stiu sa dau cu mult mai mult de la mine decat intr-un mediu ostil.Cu cit un mediu e mai ostil cu atit ma inhib mai mult.Iar cu cit un mediu e mai prietenos cu atit ma stimuleaza sa dau mai mult de la mine.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu incerca sa te joci cu focul, copila.