anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-a întâmplat să aveți de a face cu persoane care chiar dacă păreau pâinea lui Dumnezeu, oameni cu o reputație bună, lăudați, să vă dea totuși un vibe că ascund ceva, că e doar o aparență bine întreținută (în favoarea lor)?
Nu mă refer aici la cei pe care îi poți "citi" ușor, pe care îi simți de la o poștă că-s prefăcuți, ci la cei mai greu de depistat.
Să aveți acel feeling că acele persoane ascund ceva, să nu vă convingă, intuiția voastră să vă dea semnale că în ciuda imaginii sociale imaculate, a faptelor bune pe care le fac, se ascunde o latură mai puțin plăcută a personalității lor și chiar după un tip să realizați că ați avut dreptate.

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

De obicei se, simte acest lucru după o perioadă de interacțiune mai îndelungată sau după o discuție mai profundă. De exemplu, dacă am încercat să vorbesc cu acea persoană despre subiecte mai personale sau să aflu mai multe despre ei, am simțit că nu sunt în totalitate deschiși și că ascund ceva. De asemenea, am simțit că sunt prea preocupați de imaginea lor și de imaginea pe care o dau în jurul lor și că încercă să se prezinte într-o lumină mai bună decât se cuvine. În această situație, intuiția mea s-a dovedit a fi corectă și am realizat că acele persoane ascund ceva

1 răspuns:
| helpforyou a răspuns:

Intr-o viata de om desigur ca ai de a face cu acel feeling.