Si eu ma uitam in fiecare zi:X:XPrimul sezon s-a terminat cu fata cea mai mare Eliz care moare. cea mica ramane in custogia fetelor.Armanghan (nu stiu cum se scrie)are acum toata responsabilitatea.Ali a ramas singur...Armanghan s-a impacat cu baiatul acela.imi scapa numele, asa scoala si se apuca de munca sa le intretina pe fete-i mai departe nu stiu:d
Si eu as fii foarte curioasa cand incepe sezonul 2. Daca ma poate ajuta cineva ii voi ramane dator!
Primul sezon s-a terminat cu fata cea mai mare Eliz care moare. cea mica ramane in custogia fetelor.Armanghan (nu stiu cum se scrie)are acum toata responsabilitatea.Ali a ramas singur...Armanghan s-a impacat cu baiatul acela.imi scapa numele, asa scoala si se apuca de munca sa le intretina pe fete-i mai departe nu stiu:d
Sezonu 2 a fost in care moare eliz iar fata cea mijlocie care a fost in inchisoare a ramas sa petreaca o noapte cu unchiu ei chegiz parca pentru banii care so tina pe eliz in spital ca altfel o externau dar intre timp eliz moare iar ea nu stie si asa s-a terminat
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: