| gamerulmalahios a întrebat:

Sa fac scoala de soferi in ultima vacanta de vara inainte de bac?
Salut TPU! Sunt la mate-info in clasa a 11. Un pic dupa sfarsitul anului scolar fac 18.Ma gandesc destul de serios sa dau de permis dar cam am o problema-timpul.Momentant sunt praf la mate si ar cam trebui sa rup matematica in vacanta de vara ca sa recuperez...si nu stiu daca o sa am timp si de scoala de soferi.M-ar ajuta probabil destul de mult sa am permis in a 12-a (as putea sa practic un sport ceva mai departe de casa, unde ar fi poate mai ok; as ajunge la liceu probabil de 2 ori mai repede si in general m-ar ajuta sa fac unele lucruri mai repede si eventual mai bine). Problema e, ca si daca mi-ar face viata mai usoara tot nu stiu daca o sa pot s-o fac din cauza timpului-am o gramada de invatat pentru bac (cel putin la mate) si 2 ani jumate n-am facut nimic-numai medii de 5-6(3 medii de 6 si 2 de 5)...adevarat nimieni n-ar note foarte mari dintre colegii mei(si sunt elevi buni) dar si asa tot cred ca sunt praf.Asa ca, vreau sa stiu daca am timp sa o fac si sa invat si ca lumea pentru bac in acelasi timp.Deci, voi ce credeti:
E GREA SCOALA DE SOFERI? IMI OCUPA MULT TIMP S-O FAC? RISC SA IAU NOTA MAI MICA IN BAC DACA FAC SCOALA DE SOFERI VARA ASTA? Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| Andreeush a răspuns:

Nu e chiar așa de complicat să iei permisul însă ar trebui să înveți să iei bac-ul. Asta o să îți ocupe mai mult timp.
După ce termini clasa 12 si iei bac-ul poți să dai liniștit de permis fără nici un stres.
Am avut în liceu un coleg care se lăuda că dă de permis în același timp cu bac-ul. A luat bac-ul și permisul nu.
Ar fi mai bine să nu încerci să le faci pe ambele în același timp pentru că vei sta cu stres.