| mihaa a întrebat:

Sa facut dimineata, off ce bine lunga a fost noaptea, toata noaptea am plans, ieri am fost la medic, am o mica racela la ovare, nu am chisturi, fibroane sau multe altele cum imi imaginam, si prima persoana pe care am sunato a fost sotu nu? dar ghinion, sotu m-a intrebat cat am platit consultatia si eu zic 160 roni, cand a auzit parca i-am dat fok la cur, regretase ca ma lasase la medic, probabil vroia sa zac la pat cum facuse si mama lui si la 40 a murit, sa nu mai zic cum facuse cand i-am zis ca o imprumutasem si pe prietena mea any cu bani pentru consultatie, dar uita ceva si anume : atunci cand ploua afar, e furtuna, sau fetita cea mare are serbare si any duce fetita la scoala dimineata cu masina. Casnicia mea merge din rau in mai rau, ma simt f rau, verisora lui ma suna-se aseara sa ma intrebe cum a fost la medik? nu am putut sa vb ca ea, plangeam intruna, la care sabi mi-a zis asa : lasa-l, nu-l lasa sa te distruga, probabil are dreptate, asa trebuie sa fac, trebuie sa i-au o decizie, pana nu ma inebuneste de tot, aproape ma distrus cu nervii, in ultimii 2 ani.Va multumesc ca m-ati ascultat

Răspuns Câştigător
| bblock69 a răspuns:

Mihaa imi pare sincer rau pentru problemele tale!
Din pacate nu sunt doar de natura medicala (adevarul este ca ai un sot...nepasator ca sa nu spun altfel...ca nu e voie sa injuri pe site).
Ce sot isi intreaba nevasta cat a platit pentru o consultatie?
Sunt banii mai importanti decat sanatatea ta? Raspuns:Nu...niciodata!
Daca aceasta casnicie nu mai merge...crezi ca mai are rost sa stai cu el? Crezi ca se va schimba? Raspuns:Nu...niciodata!
Gandeste-te ca de 2 ani de zile iti merge asa (chiar tu ai spus asta). Mai ai pentru cine sa lupti sau pentru ce sa lupti? Raspuns: Nu...niciodata!
Parerea mea sincera este ca trebuie sa ai o Discutie serioasa cu sotul tau (iar imi pare rau sa ti-o spun... dar asta nu e sot; nu asa se comporta un sot) si sa va hotarati: mai puteti ramane impreuna sau trebuie sa o luati pe drumuri separate!
Fetita va creste (si oricum esti mama.va ramane la tine) si va avea viata ei...
Tu cand vei incepe Cu Adevarat Sa Traiesti?
E timpul sa faci pasul decisiv...nu mai poti amana!
Si nu uita...noi suntem mereu aici, alaturi de tine!
Bafta si multa multa dragoste Mihaa... o meriti din plin!
E timpul sa ai si tu o viata frumoasa, fericita, plina de bucurii si de Iubire!

5 răspunsuri:
| mihaa explică:

Sotu meu se suparase de ce am simtit o durere 3 zile si am plecat la medic dar eu am invatat ceva: o boala tratata la timp e suferinta mai miak si costurile la fel.In decembrie anul trecut am fost suspecta de tbc, am tusit mai tare 3 zile simteam ca ceva nu este ok ca mine am plecat la medic si ghinion am fost suspecta de tbc, 20 de zile am inghitit tablete acas, am facut analize, raze si uite asa am prevenit un tbc, dar el probabil a uitat faptul cand a fost el bolnav si am cheltuit milioane cu el si ma tocat cu nervii.Mai zice sotu ca si pe el il doare multe dar nu merge al medic, e treaba lui, cum iti vei asterne asa vei dormi, eu sunt altfel am 2 fetite, imi place viata, vreau sa o traiesc si vreau sa o petrec acasa cu fetele mele nu prin spitale

| elamit a răspuns:

Safatul meu este sa-l lasi si sa-ti vezi de viata cu fetita ta.cunosc un caz asemanator se gandeste la copii are 3 baieti, stiu ca este greu la inceput dar va veni si bine.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca problemele sunt mai multe de fapt nu numai ovarele.
Ma bucur ca este doar problema cu raceala.
Pai ce sa-ti zic este adevaarat ca, consultatiile la medic costa foarte mult, eu ca sa ocolesc cabinetele bine platite ale ginecologilor particulari, merg la policlinica de cartier cu recomandare, nu ma costa nimic.
Acum daca ai fost asta este, cred ca trebuie sa discutati voi putin despre problemele voastre pentru ca de aici, din fata calculatorului problemele nu se vad ca in realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate pana la urma tot la divort veti ajunge!

Răspuns utilizator avertizat