| Kathrinex a întrebat:

Să-i spun crush-ului că e crush?

Sunt persoane care au făcut-o și regretă?

31 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Eu i-am spus, m-a refuzat și acum regret. Și nici nu mai suntem prieteni, a țipat la mine ca o disperată. Mi-a zis: "să te duci în p a ma-ti, lasă-mă să ies din debara".
Nu știu ce voia să zică.

| Drimmero a răspuns:

Da-i tare inainte, daca nu risti, nu castigi!

| Kathrinex explică (pentru Drimmero):

Ey na, dacă pentru el nu sunt și o să facă mișto de mine, cum o să mai pot sta prin preajma acelei persoane?

| Kathrinex explică (pentru LoveSleep):

De o reacție ca asta mă tem.

| Drimmero a răspuns (pentru Kathrinex):

Treaba ta,, daca tu nu ii arati ca-l placi, poate el te place si nu o arata, daca nu ii arati, cum vrei sa-si dea seama?
Noi barbatii nu suntem oracoli sa ghicim in stele sau mai stiu eu ce

| syd a răspuns:

Am facut asta o singura data si am luat rejekt si de atunci am tulburari psihice, dar nu regret nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata sa nu ii spui cuiva ca iti place de el/ea, da-i de inteles ca simti ceva. Invita persona respectiva sa iesiti impreuna.

| Kathrinex explică (pentru syd):

Contează că nu regreți! ^_^

| Kathrinex explică (pentru anonim_4396):

O să încerc! Merci mult! ^^

| syd a răspuns (pentru Kathrinex):

^_^

| T0T a răspuns:

Nu regret nimic.

| Florentina9210 a răspuns:

NICIODATA sa nu ii arati unui baiat ca iti place de el, ca dupa el va profita de asta si o sa te joace cum vrea el. Eu zic sa fii mai indiferenta.

| sabin89 a răspuns:

Poti cauta un cuvant echivalent romanesc.

| BlackRose03 a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut.Cred ca tot ii vei spune la un moment dat, sentimentele nu pot fi ascunse mult timp.Si cand isi va da seama ca il placi din gesturile tale si va incepe sa se indeparteze de tine ce o sa faci? Va fi mai dureros.Mai bine ii spui de pe acum. Daca te considera macar prietena nu te va judeca, va incerca sa te inteleaga si sa pastreze relatia de prietenie cu tine. Daca va avea o reactie mai exagerata iti vei putea da seama ca nu tine la tine nici atat.Nu poti stii ce simte pana nu vorbiti.Pe moment poti incerca sa te apropii mai mult de el, dupa ii poti spune.Dar un prieten adevarat nu te va lasa la nevoie, mai ales intr-o situatie asa delicata.E posibil sa simta la fel, merita sa incerci.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Un sfat ar fi să nu te iei după sfatul cu indiferența căci e unul complet idiotic. Cel mai recomandat e să arăți ce simți că îți vei da seama, dacă nu ești proastă probabil ca cea care a dat sfatul, dacă te joacă sau nu pe degete. Fiind ca în sfatul ăsta riști să pierzi multe și să câștigi în schimb regrete.

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Cuvantul e un cuvant inventat, gramatical nu are sens in lb engleza

| RAY a răspuns:

Asta e doar un capriciu feminim atat, voi femeile nu iubiti pe nimeni decat scopurile voastre meschine atat

| Kathrinex explică (pentru sabin89):

Scuze, nu știu dacă există.

| Kathrinex explică (pentru RAY):

Mă simt puțin prost laughing Dar există și fete care nu vor un băiat doar pentru a se folosi de el. Gen eu :3

| Kathrinex explică (pentru T0T):

Nu o să fiu indiferentă, s-ar putea să-l îndepărtez și mai mult.

| anonimg a răspuns:

Am ramas in urma cu moda. Ce e acela "crush"? Si ce inseamna sa-i spui ca este crush? ^_^

| Kathrinex explică (pentru anonimg):

Crush e o persoană pe care o placi și nu știe. Deci să-i zic că e crush ar înseamna să-i spun că-l plac, și din acel moment ar ști deci nu ar mai fi crush, doar l-aș plăcea. Nu îți fă griji :3 sper că ai înțeles, nu mă pricep la explicații >.

| anonimg a răspuns (pentru Kathrinex):

Multumesc; acum am inteles. Caci din toate comentariile de pana acum nu puteam pricepe despre ce se vorbeste aici. happy

| Thekittyanonima34 a răspuns:

Vai,am patit

| NAT0 a răspuns:

Dacă o spui de față cu toată lumea s-ar putea să zică că glumești. Dacă i-o spui doar lui. s-ar putea să te creadă și să se Termine... frumos, ziua respectivă.laughing

| deeeaqq a răspuns:

Nato, ești crush.
Nu ți-am dat reply ca să vezi mai târziu

| Desireღ a răspuns (pentru deeeaqq):

Lasă că vede mai devreme.

| NAT0 a răspuns (pentru deeeaqq):

Hai domnișoară că îți dau eu reply să vezi acum, că îți ofer atenția pe care ți-o dorești.happy Eu nu îți urmăresc răspunsurile ca să văd ce îmi scrii, noroc cu sora ta care s-a obosit să-mi atragă atenția. Am să te rog să-mi mai repeți asta că până mâine uit, scuză-mă. Tu ești doar un personaj insignifiant pentru mine. O seară plăcută.happy

| deeeaqq a răspuns (pentru NAT0):

Stai liniştit că n-am eu nevoie de atenția ta şi puțin îmi pasă că sunt doar un personaj "insignifiant" pentru tine.
Şi n-am nevoie să-mi spui "seară plăcută", nu merit.

| PanaDeIdei69 a răspuns:

Doar spune-i ca-i crush si gata.