Pai daca nu vrea sa-ti opreasca ignorarea aia e, nu vrea si gata, daca vroia ti-o scotea fara sa-i zica cineva.
Pai ea e cam analfabeta si nu cred ca a vazut. Trimitei tu un mesaj please.
Nici macar nu am dat eu ignor, si mereu va scuzati cu insultarea mea, adevarul despre mine este ca organsimul meu este slabit, nu pot sa fac activitatile normale si sunt probabil pe moarte, cauza fiind "vanatai nevindecabile de 8 ani". Probabil cauti de fapt momentul cand cedez definitiv. Si n are rost sa mai ma obosesc sa scriu. (.)
Am rezolvat.
OK.
Iar ma cenzureaza astia, m-au suspendat din nou.
M-am mirat sa vad ca esti utilizator suspendat; e nu nu stiu sa te fi vazut cu postari care ar justifica sanctiuni.
Eu nu inteleg ce inseamna relevant/irelevant (si mie mi se spunea uneori), i-am urmarit mult profilul si am observat ca are obiceiul sa se bage in seama zicand altceva decat ce se cere.
Nu am scris despre relevant/irelevant nimic.
In lista de utilizatori suspendati, scrie motivul.
Pai din cauza intrebarilor care le pun. Ei le considera irelevante.
Totul este relativ; sunt irelevante pentru unii; pentru mine sunt relevante. Daca ai site de intrebari, ar trebui sa admiti orice intrebare.
Asa gandeam si eu.
S-a trezit cu contul "adevarat" ignorat si s-a bagat in seama "la misto" asa face el.
Gresit. Eu chiar incepusem sa tin la tine pana ce ai inceput sa ma insulti fara niciun motiv. Acum am primit si suspendare din cauza ta.
anonim_4396 întreabă: