Eh, e important, in cazul tau, sa fii foarte atenta cum interpretezi semnalele lui... Stii foarte bine ca atunci cand iti place de cineva, devii nesigura, poti sa crezi orice, orice ti se pare posibil. Ei, bine, trebuie sa privesti lucrurile obiectiv, logic, ca si cum nu ar fi vorba despre tine. E posibil si ca el sa isi schimbe intentiile, si atunci e bine sa-l incurajezi (dar nu exagerat!), doar sa dai mici raspunsuri pozitive la semnalele lui (asta e varianta buna).
In cazul mai rau, ar fi posibil ca el sa nu te placa (si asta e, nu ai ce sa faci, nu te apuci acum sa suferi, singurul lucru destept este sa cauti pe altcineva in jur), si, in cazul asta, tot glumetz ar trebui sa te porti cu el, pentru ca "se da pe langa tine" doar din dorinta de a face glume, iar ca asta sa nu doara, trebuie doar sa ii arati ca stii ca se joaca si ca intri si tu in jocul lui...
Numai dati rasp deja mi-a dedicat dragostea dar oricum mz pentru rasp de la cei de mai jos :* acum astept sa imi ddice dragostea si in fata e un dulce :*
Sfatul meu ar fi sa-l cunosti mai bine, j sa iti dai seama dka te place cu adev sau glumeste cu tine
deci asta ar insemna sa discutzi cu el p mess, sau chiar fata in fata, j dka iti dai seamna ca vrea doar sa se "joace"il lasi logik...
anonim_4396 întreabă: