| ღβ3b3LuSa a întrebat:

Sa imi iau sau nu telefon LG KP500 Cookie? Va rog fiti sinceri.Cine are acest telefon sa imi spuna si mie mai multe despre el.Multumesc.Dau fundita la cel mai explicit raspuns

Răspuns Câştigător
| Georgiiiii a răspuns:

Avantage LG KP501 "Cookie"

» are un bat (stick) si poti naviga usor pe Internet, dand cate un click pe ici, pe colo, deh, avantajele touchscreen-ului;
» eu l-am cumparat de la Orange Shop si mi-au dat o folie de protectie in plus, usor de pus (am auzit ca se gaseste de cumparat, 5 ron maxim folia);
» cand rotesti telefonul spre stanga ti-apare tastatura QWERTY, fapt ce-ti usureaza crearea mesajelor si tastarea adreselor;
» in browser-ul implicit poti sa organizezi foarte usor bookmark-urile, site-urile favorite, in foldere;
» i-am pus un card recomandat de 2GB si-mi este de ajuns;
» poti sa-ti creezi scurtaturi din meniu si imi usureaza folosirea acestuia;
» pentru LG KP501 Cookie n-am gasit jocuri (si nici aplicatii) decat cele implicite ("Pipe " e foarte misto) insa gasesti de download-at jocuri java si wallpapere pentru Samsung Omnia i900, care merg si pe Cookie pentru ca Omnia are aceeasi rezolutie (240×400) – un link unde ai putea gasi jocurile este Mobile360.org (multumesc, papusa);
» Update: am gasit jocuri LG KP500 Cookie (am instalat cateva si merg fara probleme) care merg si pentru LG COOKIE 501 si am mai gasit un site in chineza, l-am tradus cu Google: wallpapere simpatice pentru LG kp500.
» merge instalat Gmail pentru mobil;
» merge instalat Opera Mini (nu poate interpreta diacritice – recomand sa nu instalati Opera Mini 4. 2 pentru ca nu-ti arata campul de input pentru adresa web ca in versiunile anterioare) );
» merge instalat Wapedia, Wikipedia pe telefonul mobil.
» daca folosesti numai wap, cu Google Mobilizer, poti sa transformi orice pagina obisnuita de web intr-o pagina pentru telefon;
Dezavantaje LG KP501 "Cookie"

» mi l-am cumparat pentru a naviga pe Internet iar eu am patit ca atunci cand stateam mai mult de 1h-2h pe net, sa nu mi se mai incarce paginile – am sunat la servicii clienti Orange, mi-au trimis setarile pentru telefon printr-un mesaj si tot nu rezolvasem problema – dupa mai multe insistari, operatorii Orange mi-au sugerat sa inchid telefonul si sa scot bateria telefonului de fiecare data cand nu-mi mai merge netul iar asta a mers dar mi s-a parut prea aiurea sa trebuiasca sa fac asta de fiecare data, de ce nu putea sa mearga pur si simplu?
» foarte rar, aparea un fel de "blue screen of death" cand apesi butonul de meniu iar de-acolo trebuie sa scoti bateria pentru ca telefonul moare;
» si tot la fel de rar, chiar daca ai bateria full, scoate sunetul ala ca si cum bateria nu ar mai avea nici o liniuta si se inchide singur, degeaba – foarte ciudat si aiurea;
» te poti astepta ca browser-ul implicit sa nu suporte orice site, chiar daca site-ul respectiv nu pare solicitant dar poate aduce telefonul in starea in care isi da un restart, singur;
» daca esti blogger si folosesti Google Reader, din browser-ul implicit, o sa trebuiasca sa schimbi setarea de RENDER pe TEXT ONLY pentru ca browser-ul nu afiseaza corespunzator;
» daca navighezi des pe Internet o sa observi foarte repede cum folia se strica, stick-ul incepe sa zgarie;
» si pentru ca toata lumea ma intreaba, nu am gasit teme pentru LG COOKIE 501 (nici pentru LG COOKIE 500 de altfel), cred ca nu exista de fapt.
Ce ar mai trebui sa stii despre LG KP501 Cookie?

Modelul LG KP500 era un model necodat iar LG KP501 este codat pe Orange. Unii spun ca unde-si baga Orange coada cu softurile lor, telefonul tau niciodata nu va mai fi la fel… iar dupa ce m-am jucat destul cu el am realizat ca nu merita sa dai 600 de ron pe el si am vazut la Orange acum ca il poti cumpara incepand cu 50-60 de euro care mi se pare un pret mai decent.
ti-am dat si avantaje si dezavantaje
acum tu decizi daca vrei sa-l cumperi sau nubig grin
tonguesper ca te-am ajutat
P. S:eu totusi cred ca e un telefon super dar nu conteaza parerea mea.ci a tawinking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ft bun telefonul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti lua e o prostie nue bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iti iei e foarte tare are camera foto de 3 mp are bat pentru atingerea ecranului si poti naviga mai repede pe internet are si folie de rezerva pe care o pui pe ecran si ti-l protejaza cand rotesti telefonul spre stanga iti apare tastatura QWERTY fapt ce iti usureaza crearea mesajelor sitastarea adreselorin browser-ul implicit poti sa organizezifoarte usor bookmark-urile, site-urile favorite, in foldere merge instalat si gmail pe mobil merge instalat Wapedia, Wikipedia pe telefonul mobil daca folosesti numai wap, cu Google Mobilizer, poti sa transformi orice paginaobisnuita de web intr-o pagina pentru telefon poti sa-ti creezi scutaturi din meniu si iti va usura folosirea acestuia

| ღβ3b3LuSa explică:

Nu te supara dar eu vreau raspunsuri despre lg kp500 cookie nu lg kp501 cookie.

| ღβ3b3LuSa explică:

Oricum ai fost de mare ajutor sa stii pentru ca ai spus cateva lucruri si despre lg kp500 cookie.