Eu zic să nu te laşi păcălit de şabloanele comerciale şi superficiale ale societăţii şi să nu te laşi prada generalizărilor. Un om e mai mult de atât.
http://www.tpu.ro/......-de-zodii/
In general.noroc in viața etc.
Săgetător e zodie buna asa ca taci
De ce am impresia ca vorbim limbi diferite?
De de-aia
Iaaaaaaaa gemeni e cea mai buna zodie, ma rog mai buna ca sagetatorii astia amarati!
Eu cred ca e zodie buna, din cante am experimentat sunt foarte devotati si sinceri.
http://astromax.eva.ro/content/sagetator-aproape-totul-despre-zodia-ta.html
Eu sunt gemeni :)
Salut,Lexi888! Eu cred ca e buna zodia Sagetator, chiar daca eu sunt Fecioara.
Sper ca te-am putut ajuta!
Bafta in continuare ~!
Nu, normal ca nu, urasc zodia asta de 2 paraii, eu sunt zodia Gemeni si cred ca este cea mai buna!
De ce urasti zodia Săgetător? e mai buna ca gemeni.e clasata printre cele mai bune zodii, adica taur, leu, berbec.
Si apropo, nu se spune " voi ce zodii sunteti? " se spune "ce zodie sunteti ", ca n-are cum sa fim mai multe zodii, gandeste logic femeie!
Nativul din zodia Sagetator este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravagant si necioplit. Nativul Sagetator este calauzit de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Poate fi, însa, si extrem de arogant.
Succesele nativului Sagetator se datoreaza atât intuitiei, cât si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Nativul Sagetator e un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, marinimos fata de sine si fata de ceilalti.
Soarele prost aspectat indica sentimente divergente si un amor propriu exagerat si foarte usor de lezat, trasaturi care duc la toane, la exagerare sau la autoamagire. Nativul Sagetator mai înclina spre capriciu, risipa, fanfaronada si speculatie.
Sanatate : Nativul Sagetator este pus în corespondenta cu soldurile, pulpele, astfel încât nativul acestei zodii este predispus la paralizii ale membrelor, accidente sportive, sciatica.
PandaCrusher întreabă:
SalutBunaLarevedere întreabă:
Neimportant întreabă: