| Alecsandraa97 a întrebat:

crying sa ma ajute si pe mine cineva! urgent! dau fundahappy Pai a venit un baiat la noi de varsta mea si ii din germania si eu cum stiu sa vb germana o sa ma puna tata sa vb cu el si eu nu vreau. si mai important trebuie sa nu ma imprietenesc cu el si sunt foarte timida la cazurile astea ce sa fac? crying(

Răspuns Câştigător
| Alex_2741 a răspuns:

Poi poti sa vorbesti cu tatal tau. sau daca nu vorbesti cu el happy dar nu te imprietenesti cu el happy. ii spui si tu tatalui tau (tata nu vreau sa vorbesc cu el / nu am timp /) chestii din astea il eviti. Dar cel mai bine e sa vb cu el. deoarece nu cred ca o sa stea mult si o sa plece inapoi nu? tongue big hug kiss

6 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, nu inteleg de ce esti asa de inversunata in a vorbi cu un baiat de varsta ta, mai ales ca e din Germania. Poate va imprieteniti si cine stie mai tarziu ce-ti rezerva viitorul. Oricum vezi ca la noi in tara nu prea mai e de trait. In al doilea rand nu faci altceva decat sa vorbesti. Invingeti timiditatea si imprieteneste-te cu el. Nu te va manca! Cu prietenie!

| Dan a răspuns:

Spune asta : Ich libe dich! Noroc in love!

| Delia a răspuns:

In primul rand, nu inteleg de ce nu trebuie sa te imprietenesti cu el. Ok, ca sa-ti raspund la subiect, gandeste-te ca asta va fi un exercitiu ca sa-ti invingi timiditatea. Odata si odata trebuie sa treci peste asta, nu? Si daca tot nu ai de ales si va trebui sa discuti cu baiatul acesta, atunci gandeste-te ca e spre binele tau si pentru a trece peste bariera timiditatii.Stii cum se zice, ca sa faci fata unor situatii mai jenante trebuie sa te confrunti cat mai des cu ele. Daca tu tot incerci sa le eviti, atunci nu vei scapa prea curand de complexul asta.Succes!

| Alecsandraa97 explică:

Dar daca ma inrosesc cand vorbesc cu el? sad

| Alecsandraa97 explică:

Ms de sfaturi:* am uitat sa mentionez ca vb si romana big grin, da ap ii bun :X:Xbatting eyelashes

| manubmxnsb a răspuns:

Poi.Incearca sa vorbesti cu el vreo 2-3 ore pe zi si daca nu reusesti in 2 zile spune-i tatalui tau ca ai incercat dar nu sti sa vorbesti germana.Eu cred ca o sa te inteleaga! thumbs up raised eyebrowswinkingwinkingbig grin