| 247 a întrebat:

Să mă duc la un majorat unde nu voi putea sa ma simt in largul meu?
Problema sta in felul urmator, in scurt timp e majoratul unei prietene din grupul meu si merg toti prietenii, toate bune, numai ca vine si cea mai buna prietena a ei cu care obisnuiam sa ies. Si care nu stiu, s-a cam folosit de mine sa treaca peste despartirea de fostul ei prieten si dupa s-a indepartat de mine si eu tot am incercat si tot ce am incercat n-a facut decat sa ma indeparteze mai mult de ea si ea vad ca tot la el se gandeste, ca vrea sa se impace cu el si va fi si el la majorat si o sa iasa un circ, parerea mea. Si nu stiu, mi-a ramas asa ca un complex fata asta, nu pot sa fiu indiferent daca o vad. Si daca nu ma duc nu e bine, stiind ca e atat de aproape de mine(ea e din alt oras) si eu sa nu fiu acolo, dar si daca ma duc cine stie ce fac.
Ma gandeam sa am o discutie cu ea inainte, dar nu prea mai vrea sa vorbeasca despre astfel de chestii.
Imi mai si spune ca suntem in continuare prieteni, iar dupa doua zile ma scoate de pe Instagram...

Daca nu ma duc cam cad de fraier ca nu m-am dus din cauza ei si daca ma duc n-o sa ma simt bine cel mai probabil cand o voi vedea ca vorbeste cu fostul sau cand incearca sa ma ignore.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te duci, zic eu. Viața, și ce se va întâmpla acolo e viață, trebuie luată în piept. Împărăția cerurilor, înainte să murim, e aici pe pământ. Și zic sfinții părinți, care s-au nevoit ( asceză) ca să înțeleagă ei cam cum stau treburile pe lumea asta, zic ei că împărăția cerurilor se ia cu năvală, adică la lupta la baionetă, hasta al cucillio.
Te duci acolo. o inviți la dans,
https://www.youtube.com/watch?v=c66qZ6w5Bys
o pupăcești când dansezi cu ea, așa, ca din întâmplare, veți și simți dacă nu i se zbârlește părul și sânii, și să vezi că nu o să te mai simți așa nasol. Curaj, că nu ești la andromenopauză, mai secretezi încă esență de rai la pachet, sau nu?

| Mosotti a răspuns:

Pai cazi de fraier, ce treaba ai tu cu aia? Las-o dracului. Si daca vb cu fostul ce? Nu te place pe tine, il place pe el, faptul ca a discutat cu tine nu inseamna ca te si place ca iubit. Te-a indepartat ca poate simte ca tu vrei si altceva, asa ca mai bine pastreaza ea distanta. Sa iti pese de una care te place, nu de una care nu are nici o treaba. Mai rau rade de tine aia cand vede ca te afecteaza.

| 247 explică (pentru Mosotti):

Da, candva mi-a spus ca ma place, n-am crezut-o...
Am descris in mare cam ce s-a intamplat, dar ea m-a cautat de multe ori, nu stiu cum m-a vazut(ca pe un posibil iubit... de fapt cand am inceput sa ne certam a spus ca ii sunt cel mai bun prieten), dar cand ar fi trebuit sa mergem la o nunta mai multi, ea a spus ca vrea sa doarma in camera cu mine, nu cu prietena ei cea mai buna sau cu altcineva si nu a spus asta odata, in fine, nu s-a mai intamplat pentru ca n-am mai ajuns la acea nunta din alte motive...
Si ce sa fac? Sa ma duc si sa nu ma simt bine, e usor de zis, dar ma va afecta si ori voi pleca, ori voi bea prea mult.
Mai ales ca a inceput sa-mi pese de alta, nu as prea vrea sa fac iar dezordine in mine.

| Mosotti a răspuns (pentru 247):

Daca nu te simti nu te duce! Pana la urma ce treaba ai tu cum cazi fata de aia? Conteaza sa te simti tu bine. De ce sa te sacrifici pentru altii?