Să te duci, zic eu. Viața, și ce se va întâmpla acolo e viață, trebuie luată în piept. Împărăția cerurilor, înainte să murim, e aici pe pământ. Și zic sfinții părinți, care s-au nevoit ( asceză) ca să înțeleagă ei cam cum stau treburile pe lumea asta, zic ei că împărăția cerurilor se ia cu năvală, adică la lupta la baionetă, hasta al cucillio.
Te duci acolo. o inviți la dans,
https://www.youtube.com/watch?v=c66qZ6w5Bys
o pupăcești când dansezi cu ea, așa, ca din întâmplare, veți și simți dacă nu i se zbârlește părul și sânii, și să vezi că nu o să te mai simți așa nasol. Curaj, că nu ești la andromenopauză, mai secretezi încă esență de rai la pachet, sau nu?
Pai cazi de fraier, ce treaba ai tu cu aia? Las-o dracului. Si daca vb cu fostul ce? Nu te place pe tine, il place pe el, faptul ca a discutat cu tine nu inseamna ca te si place ca iubit. Te-a indepartat ca poate simte ca tu vrei si altceva, asa ca mai bine pastreaza ea distanta. Sa iti pese de una care te place, nu de una care nu are nici o treaba. Mai rau rade de tine aia cand vede ca te afecteaza.
Da, candva mi-a spus ca ma place, n-am crezut-o...
Am descris in mare cam ce s-a intamplat, dar ea m-a cautat de multe ori, nu stiu cum m-a vazut(ca pe un posibil iubit... de fapt cand am inceput sa ne certam a spus ca ii sunt cel mai bun prieten), dar cand ar fi trebuit sa mergem la o nunta mai multi, ea a spus ca vrea sa doarma in camera cu mine, nu cu prietena ei cea mai buna sau cu altcineva si nu a spus asta odata, in fine, nu s-a mai intamplat pentru ca n-am mai ajuns la acea nunta din alte motive...
Si ce sa fac? Sa ma duc si sa nu ma simt bine, e usor de zis, dar ma va afecta si ori voi pleca, ori voi bea prea mult.
Mai ales ca a inceput sa-mi pese de alta, nu as prea vrea sa fac iar dezordine in mine.