Ziceam ca poate te pastreaza pentru Ea. Stii, Zeita mai intra in relatii cu muritori. De exemplu, Anchise, tatal lui Enea.
Eu as vrea sa fie Henry Cavill, dar viața e cruntă.
Precum planuri mari viitor, nu ganduri de maritis.
Ce bine mă cunoști
De unde până unde?
Vad ca va potriviti nu gluma
Ți se pare
nu. Si mersi de compliment.
Sa cresti mare,, sa fii sanatoasa!
I-auzi, mai sun la sonerie atunci
Insoara-te cand vrei tu, cand iti gasesti aleasa.
Cu ce fata ai vrea sa ma insor eu, amice Ray?
) ce mă mai pasati ca pe o minge.
O aparut si regina inimi mele, zi-mi vrei sa fi aleasa mea?
Pot sa sun un prieten sau să întreb publicul?))
Da,sunati iubitul
Nu te pasam, nu ma bag in jocul lui,, draga
Daca îmi spui tu care e ăla o să îl sun
Sti tu prea bine care e
Fa i și tu o propunere băiatului sa aiba și altă opțiune că nu vreau sa fiu doar eu luată în vizor
P s tu nu te însurai cu Florentina?
Daaa, în special cu tineee
Ce atmosferă emoționantă s-a creat :''>
Am vrut, dar m-a refuzat.
Isi va da seama pe parcurs ca ai alte aspiratii))
Ca de exemplu?
Ca-n palma, ca-n palma.
Analizez omul, prin tehnica bulgarelui de zapada in rostogolire...
Mă analizezi cam mult. Ai ceva să-mi spui?
Nu,analizez oamenii in special. Astepti vreun raspuns de la mine cumva?
Da. Altfel care era scopul întrebării?
Te place, ce paradox intrebarea mea era despre nunta mea dar vad ca voi doi o sa va casatoriti
Ce glumă bună, Ray nu o mai face!
Asteapta pana la anul, poate Zeita te pastreaza pentru Ea, ca pe Anchise; (daca vezi ca nu mai intru pe TPU, inseamna ca Afroditei nu i-a placut gluma mea).
Pe ici, pe colo.
Asta nu. In viata de apoi umbrele duc o existenta jalnica in lumea lui Hades. ''As prefera sa fiu sclavul unui servitor fara avere, in lumea oamenilor vii, decat sa fiu aici domn peste morti'', ii spune umbra lui Ahile lui Ulise. Asa ca, daca Zeita te vrea, te va aborda la suprafata pamantului, nu in stadiul de umbra.
Nu e ea de mine golden
De ce?
Sincer nu e ceea ce caut la o fata,ca caracter ma refer, eu daca m-as gandi vreodata sa caut ceva as cauta o fata sincera, serioasa, cu simtul umorului, inteligenta dar sa ma atraga si fizic, bine acum nu caut nimic
Pai de ce ai mai pus întrebarea dacă nu cauti nimic?
Lasă că îți găsești tu perechea.
Pai eram curios ce fete mi-ati recomanda
Fete cu simtul umorului nu prea gasesti.
Am vazut ca te duce capul si am zis sa te mai bag in seama din cand in cand,, deranjez?
Și frumoasa.
Suna, suna. Sunt acasă.
Si frumoasa, si tot ce vrei.
Daca vin,, iti aduc facturile/
Daca le și plătești. f bine.
Aduc o contributie ceva,, vedem, ne intelegem noi.
Câtă dedicare.
Ray e cu ochii pe ea mereu, eu doar asa lunea si sambata.
Ce comentariu fara perdea/
Tu chiar crezi ca vorbesc serios?
Așa puțin?
Dar sincere exista?
De ce mă întrebi pe mine? Întreabă l pe el.
Am gresit mandra
Ai atatea "mandre" ca nici tu nu mai știi cand/cum să răspunzi.
Numai am, m-am despartit de toate in ultimul timp, asta e
Limbaj despre super-eroi...eu vorbeam despre fapte reale.
îmi pare rau. Eu speram sa vin la nunta.
Uimeste mă.
Ce vrei sa stii mai mult? Ca esti asemanatoare cuiva,, sau asa mi se pare mie, nu stiu.
Hai, mai, că mă faci curioasa. Cu cine mă asemăn? Vezi ce zici )
Asta e golden, nu s-au nascut fete sincere, asta e
Nu există nimeni pe deplin sincer.
Bwhahahaha,ti-am zis, cu o tipa pe care am apreciat-o.
Floricica?
Nu are rost sa-mi scoti ochii cu Flori cum fac toti,, nu am avut absolut, dar absolut nici cea mai mica treaba.
De ce te tot explici? Glumesc și eu.
Nu știu dacă e Drimmero atât de norocos. Alta Floricica.
))))) Nici eu nu stiu.
Ai dreptate, dar nici mincinoasa non stop
Hai că ești simpatic
Corect!
Multumesc de compliment, asemenea, asemenea!
Saru'mana!
E cam aiurea ca o femeie sa pupe mana barbatului, strica tiparul... parerea mea.
eram și eu politicoasă.
Nu îți pup mana oricum.
Imi place ca esti politicoasa, asa mai vii de acasa, arati respecti si indemni omul la respect/
) aplauze! Cate complimente mai faci? Ce se întâmplă cu tine, dragul meu Drimmero?
De cat timp iti sunt eu drag, mai exact?
Era un apelativ. Și tu mi-ai mai zis "draga" și am întors favoarea. Lucrul asta ar fi trebuit să te întreb eu de fapt
Hmmm,,nu de mult timp, dar imi esti simpatica prin raspunsuri si determinare, nu te gandi la altceva.
Slava Domnului! Nu mă gândesc.
Ce caracter Ray?! Crezi că aceste calități pe care o fata trebuie sa le aibe eu nu le am? Și ce anume nu.ti convine la caracterul meu... spune.mi și mie că sa știu ce am de 'schimbat' la mine pe viitor nu de altceva doar poate am eu o problema nu cei din jurul meu...ți se pare că.s cam rea(în adevaratul sens al cuvântului)?
In primul rand nu ne potrivim ca fizic, tu esti de nota 9 eu de 6, nu ar putea atractie din partea ta fata de mine invers da, ca caracter singura de care imi place e https://www.tpu.ro/utilizator/zupu pur simplu imi place de ea, ma atrage rational, nu e vorba ca nu cred ca ai acele calitati si pur simplu nu gandesti ca mine, nu trebuie sa gandesti ca mine
Rlly?
Daca erai mai tinerel as fi spus dea.Imi esti simpatic chiar daca probabil nu o sa ma bagi in seama si m-ai taiat din lista de prieteni.
Succes si casnicie fericita.
Fi sigur c-o sa vin la nunta.
Aa, cine e aleasa?
Insati zeita iubiri, va veni pe pamant pentru mine, te_am taiat pentru ca nu ne potrivim in gandire, vezi tu as vrea prieteni care sa gandeasca ca mine, normal ca te bag in seama
Sunt prea batran pentru tine
Ne potriveam mai mult decat crezi. =]]
Ca si tine nici eu nu cred in iubire.
Off, dar asta chiar o durut.Te credeam prieten.
Eu m-am referit la altceva, sa gandeasca ca mine, sa aiba acelasi pasiuni ca mine etc
eu n-am prieteni, nici cei din lista mea nu-i consider prieteni, maxim amici atat, eu cred in iubire dar consider ca omul e o fiinta poligama
Adica? Ce pasiuni ai?
Cum gândesti? =]]
Stiinta,dar repet nu trebuie sa gandeasca alti ca mine
Stiinta,a?
Daca nu stau pe jocuri online/mănânc/dorm/ies afara/ sau fac teme ma uit la documentare si citesc.
In special despre Univers. =]]
Fain,ma bucur
Si euu. =]]
Scuze ca te-am scos nu stim ca are vreo importanta asta, pana la urma ce fata imi recomanzi?
Scuze? Is obisnuita sa fiu data la o parte, nu-ti va griji =]]
Din cate stiu nu te potrivesti cu nicio fata de pe acest site (cel putin in cazul utilizatorilor activi).
Dar nu te-am dat la o parte
Si eu la fel, deci numai ma insor in concluzie
Te-am bagat inapoi
Pentru o decizie cat mai pertinenta asupra tinerelor romance, asculta Hora Lolelor (Domino). N-ai fi dezamagit daca i-ai chema la nunta.
https://m.youtube.com/watch?v=omwLP0dWlUU
Eeeeeu vin la nuntă în calitate de cavaler de onoare. Având în vedere ultimile tale flirturi, GoldenZenith.
O să dau cadou frumos.
Dacă nu mă primești, pffff, aduc toporul și te aranjez
Eu sunt DaniStricăTot.
Din pacate nu te pot invita din motive existențiale ale bunului mers al universului
Pffff, faci fițe din astea cu mine?
U asked for it
Eu iert dar nu uit, atat spun
What?!
De ce eu? El flirtează cu toată lumea.
Traitor!
Parca sunt într-o telenovelă proasta. kill me now
Casă de piatră pentru când te decizi dar mai ales atunci când vine momentul să te vezi însurat!
Abia astept noaptea nunti, vreau o virgina
Mayar e calugarita iar denisa e minora are 15 ani parca
Eu cred ca faci pe nebunul numa asa de chestie
tocmai ce ziceai ca nu prea te poti atasa de cineva pentru ca te temi ca nu persoana potrivita. asta inseamna ca trebuie sa analizezi si sa citesti mai bine fiinta umana. la varsta ai si o experienta destul de multa!
altii stau ani de zile cu 'perechea' pentru a afla daca intr-adevar asa si e. Iar pe la 2 ani de relatie, wsau pana in 2 ani inclusiv, atunci au loc majoritatea certurilor pentru ca ambii parteneri, in unele cazuri, sunt super incapatanati, sau doar unul, nu intelege nevoile celuilalt, etc. Si in acesti maxim 2 ani, are loc o perioada de incercare de stabilizare. Daca nu merge : next!
Asa ca pune itnrebarea la trivia/amuzante mai bine
Eu vorbesc serios, nu am pus intrebarea la misto, chiar as vrea recomandarea cuiva
Ti.am zis i nraspunsul meu si sfatul meu serios, in cazul in care ai vorbit serios