Ambele lucruri pot fi facute oricand. De prefera ce-ti place tie, cum esti tu ca persoana si cum gandesti, daca o faci pe termen lung sau pe termen scurt. Eu daca as fi in locul tau, nu as fi focusat pe niciuna, deoarece nu imi place sa am multe pe cap si nici regrete mai tarziu. Daca o sa fiu focusat pe relatie si peste 5 ani o sa se termine, o sa regret ca am neglijat facultatea si ca nu mi-am facut prieteni si nu m-am distrat destul. Daca sunt focusat pe distractii, o sa raman mereu cu curiozitate : cum era daca ramaneam cu acea persoana? Mai ales daca treceam prin zeci de fail-uri cu relatii si intalneam tot felul de persoane ciudate, dar persoana aia de atunci, parca avea ceva special. Daca te focusezi pe facultate, o sa regreti ca ai ratat,, perioada frumoasa", vin adevaratele responsabilitati si nu o mai ai timp de distractii.
Lucrurile nu sunt exact cum crezi tu. Dar totusi, parca as merge pe ceva mai sigur. Si stii pe ce? Pe cariera. Macar daca in ceea ce priveste cariera dai 100% din tine, o sa fii rasplatit pe masura eforturilor tale, deoarece depinde in totalitate de tine. Atunci cand te afli intr-o relatie cu altineva, nu depinde de tine, depinde de voi. Sa stii ca nu exista un anumit interval de timp sau o anumita varsta in care omul poate sa faca un anumit lucru. De distrat te poti distra si la 30 de ani, relatii la fel, facultatea din pacate doar acum o faci.
Indiferent de ceea ce alegi in viata nici un drum nu va fi perfect, poate doar dupa valorile societati in care traiesti, dar, nu te grabi si gandeste rational
Daca e ce trebuie acea fata ma dedic ei, daca observ ca nu suntem pe aceeasi unitate de masura ma despart si imi focusez atentia catre alta persoana, doar nu voi sta sa sufar dupa o fata, viata e prea scurta.
Da, as prefera sa raman cu ea doar daca simt ca din partea amandurora este o dorinta de ceva serios, chiar daca nu as fi cunoscut-o pe acea fata sa zicem, nu-mi garanta nimeni ca aveam o viata dezmatata in studentie, daca gasesti ceva ce trebuie, tine de acel ceva.
Eu zic ca nu o sa asculti nici-un mesaj din cele aflate deasupra si dedesubtul meu, tu vei reactiona impulsiv deoarece asa este normal sa faci, Eu zic ca o sa alegi sa petreci timpul facultatii cu ea deoarece ti mult prea mult la ea ca sa renunti pentru cateva momente din facultate, dar totusi cred ca o sa regreti in viitor
Funda daca am avut dreptate
mariaoana86 întreabă: