Din pacate copilasii de acum nici nu imi stiu sa se joace, sa interactioneze unii cu altii, decat pe internet/mess sau cum zici tu de la scutece trec direct la pupaturi si sex.
eu eram zilnic afara, ne jucam, exploram, pana seara nu ma prindeau ai mei prin casa.
multe din jocurile pe care le jucam si eu sau spu mai sus, insa ar mai fi: ratele si vanatorii, tara, tara vrem ostasi, fete flori baieti sau filme, jocul cu invartitu sticlei(cand aveam si noi ocazia sa mai pupam cate o fata care ne placea, ascunselea noaptea, chiar si prin cimitir.
oh doamne ce frumos era si ce bine era sa fii copil!
Buna!
Ai dreptate khryss.
Mie imi placeau jocurile :melcul(trebuia sa sari intr-un picior )nu mai stiu sigur daca asa se numeste :d, baba- oarba, sotron, coarda(faceam concurs vreo 5-6 fete:d) si altele care nu-mi vin in minte acum.
dar oricum. Copilaria.Nu.O.Vom.Uita!
Buna!
Ai dreptate khryss.
Mie imi placeau jocurile :melcul(trebuia sa sari intr-un picior )nu mai stiu sigur daca asa se numeste :d ,baba- oarba,sotron , coarda(faceam concurs vreo 5-6 fete:d) si altele care nu-mi vin in minte acum.
dar oricum . .. Copilaria.Nu.O.Vom.Uita!
Baba oarba, pititea, risca pe surprize, tevi de plastic cu gornete, tenis de picior, lapte gros, pana si elasticul si sotronul mai jucam cu fetele
Salut! Eu jucam baba oarba, ascunselea, prinselea, dadeam cu corcoduse in geamuri (stiu ca e rau. dar atunci eram mic si nu stiam ce fac).
Nu ai cu cine sa te joci baba-oarba? Daca esti din Brasov, ai
O zi buna!
Elasticul imi placea la nebunie
sotronul
erau mai multe... da astea imi plc cel mai mult... Ce vremuri...
vb ta copii din ziua de azi nici sa se joace nu mai stiu... ei au alte preocupari
cum ar fi cum sa faca sa le creasca...stiti voi ce...
Mi-am mai adus aminte:omul negru, fete si baieti, tara tara vrem ostasi, oinar, batai cu apa
Flori, fete sau baieti? flori artisti sau cantareti? zane, masini, sau denumiri geografice?
Ascunselea, baba-oarba, elastic, sotron, omu negru, capra noua capra veche...Sunt curioasa cum e frunzanam mai auzit pana acum
Hey!
Uite eu cel putin adoram sa imi aduc prietenele la mine si sa-i punem bunicii ceva pe ochi si sa ne fugareasca ... ii tranteam in brate cactusul mamei si se intepa toata ...
sau imi mai placea sa joc sotron, sau sa sarim coarda, sau in serile de vara jucam ascunsa pana tarziu...trebuia sa vina mama sa ma culeaga de pe strada...
acum s`au cam pierdut toate!