Tu realizezi ca la fiecare răspuns de-al nostru, dragul nostru AdrianFederer va primi cate o notificare? Cred ca încep sa ma simt puțin prost pentru asta. Daca dorești sa continuam "chat-ul" spun sa emigram la o alta întrebare
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar lumea e deja stupida. Incepe sa devina ceva mult mai rau...
Cat despre inteligenta asta... M-a lasat fara cuvinte. Limita prostiei a depasit de mult pragul in cazul ei. Adica sa fim seriosi, cum sa pretinzi ca i-ai "salvat"? E chiar imbecil.
Atunci hai sa salvam toti pestii din congelatoare, toate pasarile, de ce sa nu salvam si legumele? ca tot e la moda sa salvezi. E plina lumea de "genii" din astea... Trist...
De personajele astea 2 am auzit de la altii, Cernea si iubita-sa, n-am ce mai zic... asteptam sa apara legi pentru cei care consuma produse animale sa fie pedepsiti asupru cu inchisori de pana la varsta majoratului si probabil mai mult. Prostia a avut candva limite?
Inainte de Big Bang, da, a avut limite. De fapt era inexistenta.
A evoluat cu timpul, impreuna cu oamenii.
Prostia a fost creata de om,, orice lucru negativ este creat tot de om, omul e cea mai mare jigodie de fiinta care a facut pasul aici pe pamant si pana se duce din propria lui cenusa! Cateodata mi-e rusine ca fac parte din conditia umana
Iti impartasesc sentimenele. Si mie imi e sila de noi, specia umana, dar totusi incerc sa ma consolez cu gandul ca sunt oameni mai prosti decat mine... Nu ca eu as fi desteapta pamantului.
Poate fac eu parte din natia asta de idioti si de pramatii, poate sunt si eu idiot la randul meu,, dar cand scot capul pe fereastra incep sa prind curaj bine de tot/
Acum realizez de ce imi parea cunoscut ce ai spus:
https://www.google.ro/......https?/url
Sunt mandra de tine;)
Mai nou sunt stresata cu cateva proiecte si mai am si alte treburi pe cap. In rest pot spune ca nu am facut prea multe.
De asemenea...Cred ca incep sa racesc
Tie cum iti mai merge?
Din ce in ce mai rau pe plan fotbalistic, dar daca e sa ma raportez la viata de zi cu zi imi merge relativ. Supravietuiesc si cam atat/
Dar ce te nemultumeste? Te-a dezamagit Arsenal?
Hmm... ironic tu supravietuiesti, iar eu simt ca voi claca in curand Categoric am nevoie de o pauza.
Deja nu mai e ceva nou, an de an se intampla asta si ma astept la ce este mai rau de fiecare data. E imposibil sa ai o serie de meciuri in care domini pur si simplu pe oricine si apoi dintr-o data, sa faci 3-4 meciuri,, in care faci egaluri si in celelalte 2 sa iei bataie... Deja suntem la 9 puncte de lider, nu mai luam in veci campionatul, doar sa ne batem la locul 2-3 sezonul asta, obiectivul fixat de sclavetele de Wenger, cel mai distrus antrenor din istoria fotbalului/
Dragule, nu te mai implica emotional atat de mult. Iti vor iesi fire albe inainte de vreme. Te inteleg, ca suporter iti e greu sa accepti asta, insa pana la urma nu ajungi nicaieri. Tu, ca fan nu prea poti face multe, doar sa speri. Asa ca, daca te ajuta cu ceva, uite, iti tin pumnii stransi. Poate asta va aduce noroc. Pana la urma, mai sunt sanse sa castige, macar locul 2.
Isi dau dreptate,cand se taie paduri si se distruge ecosistemul nimeni nu spune nimic da ca manc carne cu animale crescute undeva fara sa afacteze ecosistemul uni ma face imoral, prostia e mare, banuiesc ca ne vor da amenda pe fiecare musca sau tantar omorat sau pe zile? sa stiu, aiurea omul numai are ce face sta prea mult si i vine tot felul de aiureli in cap, am uitat de munca multi din noi
E grea viata de microbist, grea rau de tot! Imi vine sa nu mai ma uit la vreun meci pana nu pleaca b.o.s.c.h.e.t.a.r..u.l de mosneag.
Saracutul de tine. Si credeam ca eu ma plang mult de viata mea, dar uite ca se poate si mai rau
Stai linistita, momente de genul patesc an de an de cand ma stiu eu microbist si de cand sunt tunar veritabil.
Sunt cat se poate de linistita
Eu ma ingrijorez pentru tine. Nu vreau sa suferi vreun atac de cord in timpul unui meci, de veritabil ce esti.
Este si o vina de-a mea ca traiesc intens meciurile si am inteles filosofia fotbalului mult prea profund decat trebuia,, dar ce sa-mi fac, asa m-am nascut, mai microbist din fire ( nu e ceva mostenit).
E bine ca esti constient de asta. Asa mai poti tempera microbistul din tine.
Una peste alta, este precum un drog aceasta pasiune pentru fotbal pentru orice microbist, nu te poti lasa nici prin vointa, e cel mai mare 'microb' pe care il poti contacta.
La mine se numeste cafea. Sunt cam dependenta si incerc a ma las. In rest pot spune ca nu depind de nimic.
Apoi ce sa vezi? Am si eu cateva puncte mai sensible.
Fiecare om isi are propriile vicii, eu mi le cunosc pe ale mele. Nu fumez, nu beau fara masura, nu ma droghez,, dar in schimb iubesc fotbalul care face cat toate 3
Eu am trecut prin toatea astea, dar acum mi-a ramas doar lichidul asta, aka cafea, de care sincer as cam vrea sa scap. Cat despre fotbal, nu reprezinta un viciu pentru mine. Recunosc faptul ca uneori si pe mine ma prinde, insa daca nu castiga cine vreau eu, ma enervez si o perioada nu ma mai uit
Vezi cum e? E de departe cel mai frumos si iubit sport, dar si cel mai enervant,, de cate ori n-am avut ocazia sa fac televizorul bucati din cauza ca ma ofticam, de cate ori nu am iesit afara sa iau aer cateva momente dupa o faza la care eram furati si de cate ori nu dadeam indicatii jucatorilor de parca aia ma auzeau pe mine, ma lua si pe mine rasul dupa ce realizam ce faceam. Fanatismul asta ce face din om! Cel mai tare m-am enervat la barcelona-ARSENAL, cand ne-au ciordit astia cu un 3-1, trebuia sa ne calificam si i-au salvat arbitrii, atunci am iesit din casa dupa ce am stins televizorul si tot bombaneam pe acolo si ziceam ca in viata mea nu mai ma uit la vreun meci de fotbal, intr-un fel ma juram, dar n-a durat mult si la urmatorul meci l-am aprins iar
Ca fan neutru nu prea iti pasa de fotbal, sa ai o echipa favorita de acolo, pai e chin maxim/ doar daca ai o echipa pe care o iubesti poti sa intelegi ce zic.
Imi pare rau, dar nu pot spune ca am trecut exact prin asa ceva. Nu prea imi place sa ma implic emotional in chestii de genul.
Uite: Mie imi place mult tenisul. (Sunt fan Djokovici, Wawrinka, Sarapova) si mi s-a intamplat de cateva ori sa vreau sa imi dau palme cand am vazut ce rateuri au dat, cu toate ca sunt niste jucatori exceptionali. Deci pot spune ca intr-un fel inteleg prin ce treci, doar ca eu stiu sa mai stau si pe margine. Nu vreau sa incaruntesc mai repede de vreme.
RAY întreabă: