Bună.
Nu mai mănânci pâine albă, grăsimi, mezeluri, tocături, prăjeli, carne grea, prăjituri de cofetărie, maioneze, creme, băuturi acidulate și consumi cu încrede și spor fructe și legume proaspete, carne slabă de pui/vită/curcan/pește, pâine integrală, lactate și brânzeturi degresate, ceaiuri depurative, ciocolată amăruie (2/3 cuburi pe săptămână), etc.
Nu uita să completezi cu mișcare fizică zilnică pentru a arde caloriile, alimentele consistente se consumă dimineața iar seara o cină foarte ușoară și nu servită mai târziu de ora 19.00 h.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
F usor.Nu maninci dulce decit sucuri naturale sau doar fructe in loc de dulciuri, numaninci dupa ora 7 seara si daca nu vrei sa faci sport macar danseaza zilnic o ora incheiata pe ceva f ritmat.Mie mi-a reusit.
Pai eu mananc 5 mese pe zi doua dintre ele fiind fructe.La ora sase sau la ora la care te trezesti tu mananc un ou fiert iaurt de baut tnuva slim si o felie de paine neagra dupa 3 ore mananci un fruct dupa o ora piept de pui si salata iar dupa 3 ore un fruct si dupa o ora masa de seara adica legume fierte (brocoli, dovlecei etc)chestia e sa manaci pe zi 2000 de calorii si sa nu mananci dupa ora 19:00. Poti sa intri pe slabute.ro si sa iti faci meniul popriu si sa iti calculezi caloiile consumate, dar nu uita sa nu depasesti 2000 de calorii.Iar sport eu fac stepaeobic dar poti sa faci kangoo jumps,cardio, jogging, body building etc.
annie_8842 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kytyna întreabă:
Mihaela024 întreabă: