O persoana nu poate spune ca te iubeste daca are relatii cu alta persoana.O fata e disponibila doar pentru un baiat nu pentru doi.Si cand ti-a spus ca sufera dupa tine... poate sufera din cauza ca tu aveai bani si acum nu mai stati impreuna...si tragi tu o concluzie.Asa sunt fetele.Nu stiu ce vor de la viata pana la o anumita varsta.Sunt genul de persoane rebele care cred ca lumea e al lor si fac ce vor.Pai daca ai fost primul baiat ma gandesc. poate ca s-ar fi saturat de tine si a vrut sa incerce cu alti baieti tu fiind de domeniul trecutului.Parerea mea sa o lasi in pace pe fatuca asta si sa iti gasesti alta prietena ca ea, daca s-a cuplat in timpul relatiei voastre cu un alt baiat atunci nu poate da semn de incredere.
Off.Grea e viata cand iubesti, si ai atatea semne de intrebare in cap.Sincer,nu stiu ce sa zic. Poate ca a avut motivul ei si nu a vrut sa il spuna.Dar da, cand iubesti, ceilalti nu mai conteaza. Daca voi chiar erati fericiti impreuna si iubirea era in doi, nu mai conta ce spuneau altii.
Normal este daca exista iubire treci peste toate cele aparute in cale.sincer cred ca ei nu prea i-a pasat de tine
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: