| Fatamuntilor a întrebat:

Sa presupunem ca gasiti o suma mare de bani.Aveti datorii mari la banca,.Numai voi lucrati pentru ca sotul\ sotia va parasit. Aveti trei copii mici de crescut, parintii bolnavi.
Ce faceti, ii pastrati?
Intamplator gasiti si actele pagubasui si aflati cu surprindere ca este un vechi coleg de scoala cu care nu l-ati vazut de mult, Banii au fost imprumuatati din banca pentru operatia copilului grav bolnav.
Deci ce faceti?

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

I-as da inapoi. Si daca nu as gasi si actele si nu as sti cine e pagubasul, i-as duce la politie si i-as preda cu martori acolo, cu proces verbal.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In cazul asta i-as inapoia banii dar daca as gasi o suma si nici un act sa dovedeasca cine e proprietarul, sincer i-as pastra

| TheCritic a răspuns:

Am fost educata de parintii mei sa dau inapoi tot ce nu e al meu. Intr-adevar, nu cred ca i-as duce la politie, insa as cauta proprietarul pe cont propriu. Chiar daca as fi in situatia mai sus mentionata, i-as returna si as munci pentru intretinerea copiilor, chiar si pana la epuizare.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ma decid greu, dar ii dau...

| KristalPop a răspuns:

Am găsit portofelul unui amic cu 200 lei şi actele de indentitate ale acestuia, crezi că i le-am înapoiat?! Nu. Am destui bani încât să-mi cumpăr aproape tot ce-mi doresc, dar ce strică o sumă de bani în plus? Dar dacă m-aş afla în situaţia prezentată de tine mai sus tot aşa aş proceda, dar într-un fel aş vrea să-i înapoiez acea sumă ca să nu fiu pus în pericol.