| T0T a întrebat:

Să presupunem că nu sunteți mulțumiți de viața pe care o aveți. Ați alege să o luați de la 0 cu totul ținând cont că puteți avea parte de cu totul alte circumstanțe sau alegeți să rămâneți nemulțumiți până când într-un mod puțin probabil ceva se va schimba sau veți schimba? De ce?

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

La un moment dat,nu eram multumita de viata mea. Ma gandeam ca pentru toti ar fi fost mai bine daca nu ma nasteam. Dar apoi,intr-o seara m-am gandit cum ar fi fost cu adevarat daca nu eram si pana la urma totul se intampla cu un scop. Daca eu am venit pe lume, inseamna ca am un scop si trebuie sa-l duc la capat. Iar acum sunt foarte multumita cu viata mea, chiar daca nu e cea mai fericita.

Si ca sa-ti raspund, as alege sa raman nemultumita. De ce? Fiindca trebuie sa fii multumit cu ce ai. Poate se va schimba ceva, dar nu ai de unde sa stii in ce mod.
Deci prefer sa raman cu viata mea exact asa cum este happy

4 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

As alege sa lupt pentru implinirea mea ca om indiferent de circumstante, daca aceasta implinire ar fi imposibila m-as omori evitand astfel o viata in umbra si agonie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce crezi ca daca esti nemultumit de viata ta acum e putin probabil ca ceva sa se schimbe? Eu cred ca ar trebui sa fii extrem de nemultumit de viata ta ca sa vrei sa incepi o alta viata random. Ma gandesc ca ai putea ajunge undeva prin Africa sa mori de foame, sau poate ajungi in viata asta sa fii rapit la 13 ani si sa devii un fel de sex slave pentru niste pedofili pentru restul vietii sau ceva de genu'. Nu, mersi, sunt bucuros cu viata mea.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

Eu am pus problema ca pe o posibilitate.

| Amegadaisuki a răspuns:

Pentru ca am fost nascut crescut cu un scop in familia mea si cred ca nu asi schimba asta big grin