Filmul ar fi de dragoste iar eu as fi protagonistul. Genul de baiat care a suferit mereu din dragoste si s-a resemnat. A crezut ca nu va gasi niciodata dragostea. Asta pana intr-o zi. A cunoscut-o pe EA si totul s-a schimbat.
Intr-un film horror mi-ar placea sa fiu Blandetea Noptii care ocroteste visele eroului istovit, odata teroarea trecuta.
De ce nu s-ar intelege Nu m-am exprimat corect.Rasunsul tau e ok.Am intrebat ce rol ai vrea sa ai in acest film. ex:personaj pozitiv, negativ, fantastic, sclav ce stiu eu... orice iti trece prin minteMs de raspuns "regizore"
Cu siguranta ai o scuza. Data viitoare o sa pun intrebarile mult mai devremeMulta bafta @alecor...P.S.multumesc tutuor pentru ideile voastre
@ RaSpUnS.pT.voi Se intelege f bine, insa datorita orei inaintate la care am citit intrebarea mi se poate gasi o scuze, nu?
Rasppunsul este: regizor al unui film Crima - Drama - Thriller
Pluscus, improvizatie mi-e totul.Probabilmente d-aia nu rezista nimic mult la mine.Pe ce pun mana, mai stangace ce-i drept ca eu ma uzez mai mult de dreapta, e doar o chestiune de timp pana face paf. Tis dai seama in doomiidoispe cand 'om avea 16 ore/zi? Tu tot cu 'statisticili' te-ncurci?
StefStefStef întreabă: