| Feri5 a întrebat:

Să presupunem că sunteți profesor de matematică. Aveți mulți copii care vă apreciază, dar au ceva goluri. Elevii vă apreciază că nu țipați la ei, nu înjurați, etc. Să zicem că elevii ar fi în clasa a XII-a și trebuie să dea bacul. Cineva v-a făcut o propunere să faceți un grup de WhatsApp unde să meditați GRATUIT acești elevi. Ați accepta? De ce da? De ce nu?
Mie unul care-mi place să lucrez cu alții, mă mulțumesc cu zâmbetul pe care mi-l dă acel elev, vrând să spună că a înțeles foarte bine lecția. Mie mi se pare inutil să iei banii cuiva la meditații și să fii sigur că acel copil n-a înțeles nimic sau a înțeles în mare sau doar pe moment.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Da, as accepta. As vrea sa îmi fac bine meseria pana la capăt, plus ca îmi place sa explic lucruri pe care știu ca le înțeleg și îl pot face și pe celălalt sa înțeleagă. Cunoștințele sunt făcute ca sa fie date mai departe.
Mai ales ca vine BAC-ul, un examen important, pentru ei, i-aș medita cu mare drag.
Bucuria lor când promovează e de nedescris și face tot timpul investit în ei.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Până la urmă, scopul meu e să-i pregătesc pe copii, să-i fac sa priceapă materia pe care o predau, deci trebuie să fac tot ce-mi sta în putere să fie așa, în condițiile în care ai cu cine lucra (altfel mai bine îi asculți din teorie, ăia abia știu câte ceva, le-ai trecut 5 și ai scăpat, că și așa nu le pasă și se mulțumesc cu puțin). E valabil și dacă aș preda altă materie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As accepta numai sa stiu ca pot sa ajut, ca pot fi util iar acei elevi vor promova cu brio examenul de bac happy

Unor profesori nu le pasa ca elevii nu inteleg materia la meditatii, ii intereseaza doar plata.

Aveam in liceu o profesoara care nu se multumea doar cu plata cuvenita in urma meditatiilor, mai cerea, intr-un mod subtil, sa i se aduca si cadouri, bomboane, ciocolata, etc.