anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa presupunem tineti un jurnal ( evident intim happy ) in perioada in care sunteti singuri si nu sunteti nici intr-o relatie, dupa ce va faceti o relatie sa presupunem partenerul / partenera zareste pe mobilier unul din aceste jurnale, il ia si incepe sa rasfoiasca / citeasca continutul - ce reactie ati avea?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

E aiurea sa citească ceva secret.As fi de vina eu ca l-am lăsat acolo, dar cred ca nici el nu ar fi ok sa se pună sa citească ceva personal ce nu i-am permis.

Am pățit doua chestii de genul asta.O data cu tatăl meu și m-am enervat, dar ca fiind mai copila atunci nu aveam cum sa ma cert cu el mare lucru mai ales ca aflase de niște boacăne pe care le-am făcut laughing.
Și o data cu iubitul.Doar ca jurnalul era de când eram cu el, el nu știa ca e chiar un jurnal dar ma tot vedea ca scriu in el și intr-o noapte având insomnie s-a gândit sa îl răsfoiască. Dimineata m-am trezit lângă mine cu un bilețel drăguț cu o declarație de dragoste și scuze pentru ca îl cititse și pentru lucurile pe care le gresi-se fata de mine și nu i le-am spus big grin.

Deci, poate fi cu dus și întors toată treaba.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce reactie sa am... m as oftica pe mine ca l-am lasat la vedere. Dar daca l-am lasat la vedere inseamna ca nu am nimic de ascuns.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nicio reactie. N-as avea nimic în potrivă. Nu sunt nici lunatic, nici psihopat, nici un pervert sa scriu orice tampenii. Dacă aș avea un jurnal intim mi-aș nota idei și eventual impresii despre zile. N-as scrie nimic acolo ce sa nu poata fi discutat si cu persoana iubită.

| anonim3247 a răspuns:

Nu aș spune nimic

| AdioTPU a răspuns:

Depinde ce scrie in el. Daca ar fi chestii compromițătoare mi-ar fi jena dar oricum ar fi, e ceva intim iar el nu are dreptul să le citească.