Mai este putin timp pana se poate vota asa ca cei care nu au fost inca sa voteze, ar trebui sa faca acest lucru pentru ca, pe langa faptul ca acesta este un drept constitutional, avem si datoria fata de tara pentru a alege pe cel mai bun dintre candidatii la aceasta functie. Negand totul, nu-i faci decat rau Romaniei si tie insuti. Lipsa de la vor este in fond o negare a viitorului. Incearca sa vezi ca, este mai simplu sa faci ceva decat sa te abtii. Daca nu faci nimic, atunci de ce mai ai pretentii de la altii?
Cu neechitatea de la timpul de tv nu e posibil sa iasa cineva in afara de cei trei, dar perspectiva mea ca ar prinde bine ca ceilalt sa aiba cat mai mult.
Mergi si voteaza e dreptul tau noi oamni suntem garantul echilibrului si al echitati in stat noi trebuie sa alegem viitorul
Stati linistiti! cred ca de data asta prezenta la urne va fi mai mare ca niciodata.Romanii s-au mai desteptat...
Am fost la vot si n-am vazut tineri. Pacat, viitorul este al vostru, votati-aveti acest drept! Despre sponsorizarea campaniei nu pot spune decat ca asa este oriunde in lume...Interesele sunt foarte mari si "sponsorii" cotizeaza pentru viitoarele afaceri!
Ai dreptate Gbr... peste tot sunt sponsori, dar daca sunt cat mai multe pozitii alese democratic (directori spitale, magistrati, politie, etc, SUA de exemplu) ei au mai putina putere de decizie si marja de coruptie. Insa eu asta incerc sa propun, sa fie luata aceasta justificare de a face tranzactii stat- privat cu pretextul campaniei. Sa castige semnificativ oameni care nu au investit financiar masiv. In alta parte din cate stiu sunt mai transparente sponsorizarile electorale si exista oamenii care o fac chiar din convingere, nu din interes.