Eu nu plang stai chill. Eu când îmi cumpăr un tricou de la OFF WHITE din reprezentanta tu te rogi de părinții tăi 3 săptămâni în genunchi sa îți dea măcar pe jumate nu pun patos deloc! Tu pui! Nici nu te-am băgat în seama arsenal low cost și vi cu cu atacuri neîntemeiate la adresa mea, aseară dacă voiam maturam cu tine pe aici, da mi-o fost sa nu te am pe conștiința deja după răspunsurile pe care le dădeai ai creeat atâta mila omului de nici nu îți imaginezi ca ar fi posibil asa ceva din partea unui om care pretinde ca e sănătos tun mintal și mental.
Eu ma duc la neamuri, eu am într-o luna cât o sa ai tu în 5 luni dar nu asta contează, ci caracterul.
Am spus eu ca nu am greșit privind comportamentul? Ce ar fi sa îți faci o introspecție ție? M-am dat eu vreodată ca tine ceea nu s?
Eu recunosc ca nu am prieteni, viata sociala! Dar puteam avea în comparație cu tine! Cred ca ai citit aceea întrebare în care ma cautau pseudoprietenii? Și nu le-am răspuns! Prefer sa mor dracu asa decât sa am oameni de rahat în jurul meu, toxici, care nu au caracter, ți-o spun cu toată sinceritatea mea. Eu în comparație cu tine am avut prieteni și gagici, partide sexuale relații! Tu deocamdată visezi la asa ceva Drimmi Lasă-mă tu pe mine, poate azi sunt mâine nu mai sunt, tu lucrează la caracterul tău.
Da, poți, sunt destule persoane care au făcut asta.
Depinde de cum o sa evolueze lucrurile.
Poate o sa fie ceva serios, poate nimic, în timp vezi astea, s-a întâmplat ca și eu sa consider o relație ca fiind perfecta însă nu a fost.
Cred ca te-ai distrat cand ai citit raspunsurile
Ar fi interesant sa te apuci sa scrii un roman, ai un stil narativ extraordinar! Ai avea fani care ar vrea sa-l cumpere din cate observ
Nu știu cum să mă exprim, tu ești un tip care nu dă în cap, genul ăla cu șuriu în buzunar, dar fricos, care știe sa dea sfaturi la toată lumea, dar cu o viata vraiște. Nu te supăra pe mine, sau fă-o, nu conteaza, dar părerea mea este că nu ai intrat doar atunci, la mișto, pe un site de genul ăla. Ce experiment?
Îți dau eu un exemplu de experiment: fă-ți o introspecție. Viata ta se rezumă la a descoperi cine se ascunde în spatele unui user, o chestiune greu de rezolvat, fiindcă vezi tu, nimeni nu este cine spune că este, nimeni nu spune totul, iar tu ai frânturi din fiecare, adevăruri spuse pe jumătate.Si de ar fi sa cunoști adevărul cuiva, la ce îți folosește?
Concluzia:Maturizează-te și trăiește-ți viata în alt mod, asta este cel mai nociv mod!
Cunosti sentimentul ala pe care il ai cand un om crede ca stie sa cante cu toate ca e total afon si incepe sa ragaie acolo mandru in lumea lui in timp ce urechile tale se scurg in pamant si isi sapa singure groapa? Asta simt eu acum
Te ai dat pe trolling, te plictisesti grav se pare.
O femeie de casa nu o gasesti pe tinder ma, poate daca ai noroc chior.
"crezi homosexualule ca o sa obții ceva dacă ii iei apărarea?" - nu ba eram prea gelos ca te baga asa mult in seama pe tine si iti da atata atentie.
Mie nu imi da nici macar seen si imi rasp sec...
Razi tu razi dar noi suntem singurii tai *prieteni )
Păi cum altcumva ai vrea să-ţi răspund dacă de cele mai multe ori nici nu înţeleg ce vrei să zici?
Nu e bai multa lume nu ma intelege... Probabil pentru ca sunt genul mai timid, pampalau din ala...
Usor, e doar la caterinca, ce e asa deprimant?
Si mai deprimant daca asta e caterinca.
Aveam tintele mele, stiu ca mi-am coborat mult nivelul punand o intrebare ca asta dar nu pot sta serios 24/24, cine ma stie de aici si-a dat seama rapid care e faza
'Cica va rog seriozitate' și după te justifici ca întrebarea e un pamflet
Cum sa stârnești atâta mila man
Ești haios ce sa mai zic.
Poate dai de una care îți dă SIDA ai grija angajează-te și cunoaște o tipa în mediul ala mai bine decât în mediul online
Ai suferit o modificare genetica? Efect post Pfizer? Ți-o plăcut micii de la OBOR?
Un hibrid ce vrea sa para smart la ora doua dimineața
M-ai impresionat trollici!
NOT!
Pwp.
Eu nu zambilo. Hecate nu prea mai intra pe aici din păcate.
Ce încercare ratată de troll n-ai carisma, ramai la fotbal și mâncat var de pe pereți de plictiseala
De cine nu-mi place*
Asta voiai sa-mi zici?
De ce esti asa speriat?
Ti se pare )))
Nu mi se pare
Da...eu am cunoscut un barbat prin intermediul unei aplicatii. Suntem casatoriti de 15 ani