Eu nu plang stai chill. Eu când îmi cumpăr un tricou de la OFF WHITE din reprezentanta tu te rogi de părinții tăi 3 săptămâni în genunchi sa îți dea măcar pe jumate nu pun patos deloc! Tu pui! Nici nu te-am băgat în seama arsenal low cost și vi cu cu atacuri neîntemeiate la adresa mea, aseară dacă voiam maturam cu tine pe aici, da mi-o fost sa nu te am pe conștiința deja după răspunsurile pe care le dădeai ai creeat atâta mila omului de nici nu îți imaginezi ca ar fi posibil asa ceva din partea unui om care pretinde ca e sănătos tun mintal și mental.
Eu ma duc la neamuri, eu am într-o luna cât o sa ai tu în 5 luni dar nu asta contează, ci caracterul.
Am spus eu ca nu am greșit privind comportamentul? Ce ar fi sa îți faci o introspecție ție? M-am dat eu vreodată ca tine ceea nu s?
Eu recunosc ca nu am prieteni, viata sociala! Dar puteam avea în comparație cu tine! Cred ca ai citit aceea întrebare în care ma cautau pseudoprietenii? Și nu le-am răspuns! Prefer sa mor dracu asa decât sa am oameni de rahat în jurul meu, toxici, care nu au caracter, ți-o spun cu toată sinceritatea mea. Eu în comparație cu tine am avut prieteni și gagici, partide sexuale relații! Tu deocamdată visezi la asa ceva Drimmi Lasă-mă tu pe mine, poate azi sunt mâine nu mai sunt, tu lucrează la caracterul tău.
Pina la urma ce ai facut cu tipa de pe chatul ala? Euy acum am vazut intrebarea, e tarziu sa zic ceva dar as zice doara atat.Cand esti pe net primul lucru daca vrei ceva serios, cerei camera sa o vezi, nu sta sa pierzi timpul la povesti poze pune oricine, cele mai multe isi pun poze de cand erau fete mari deci trebuie sa o vezi azi, acum.
Dar deja e cam tarziu ai intrebat in iulie, deci ce sa mai intimplat cu tipa ta buna?
Aveam tintele mele, stiu ca mi-am coborat mult nivelul punand o intrebare ca asta dar nu pot sta serios 24/24, cine ma stie de aici si-a dat seama rapid care e faza
Ce încercare ratată de troll n-ai carisma, ramai la fotbal și mâncat var de pe pereți de plictiseala
Da...eu am cunoscut un barbat prin intermediul unei aplicatii. Suntem casatoriti de 15 ani