Si apropo, de ce nu te tii de sala? De ani de zile stiu ca tot vorbeai ca vrei sa slabesti, ca faci sala... momentan nu vad nimic.
Daca esti activ fizic si te antrenezi cum trebuie, arzi suficiente calorii incat sa te mentii si daca mananci mai mult.
Nu e adevărat, când slăbești se întâmplă doua lucruri, rata metabolica scade și rata arderi caloriilor prin efort scade, daca eu acum Intr o ora de mers pe jos ard 250 de calorii vs la greutatea normala as arde 180 de calorii, numai vorbesc că de la 1700 cat am acum as avea 1200 rata metabolica, toată viața la regim sau macar 2 ore de sport pe viață, mai bine faci micșorare de stomac in caz de obezitate
85 kg de ani de zile, 1700 de calorii și cam atât și manc
Fac asta de mult timp si mi-e greu sa cred pentru ca nu are sens... Sigur iti cantaresti mancarea cum trebuie? Ti-as recomanda sa apelezi la un om care chiar se ocupa cu asta, de ex un antrenor personal si sa-ti faca el un plan alimentar, un plan de antrenament de care sa te tii.
Sa stii ca in cazurile in care nu mai slabesti, de obicei maresti numarul de kcal macar o perioada.
Eu sunt ferm convins ca nu iti cantaresti mancarea si nu stii sa iti calculezi caloriile, ai myfitness pall, e imposibil sa consumi tu doar 1700 de kcalorii, am avut si eu zile de genul si eram lihnit, mananci caloriile alea din greseala.
500 de kcal are numai un corn de 100 de grame, si nu cred ca mananci tu doar 3 cornuri pe zi.
Când iau concerta nu îmi vine pofta sa manc nimic, pot sta și o zi fără mâncare, sunt zile când fac pauza și sunt impulsiv
Asta e problema ca faci crush diet si iti opresti metabolismul, asta e ceea ce doar dobitocii de nutritionisti ti-ar spune sa faci.
Asa dar te intreb pe tine RAY, care spui ca stii cu ce se mananca sala si sportul, cum e posibil sa apelezi la un crush diet sa nu mananci nimic si sa iti *** hormonii, in loc sa ai un deficit de maxim 25% din necesarul caloric zilnic? Cu un deficit de 300-500 de kcalorii slabesc si 6-10 kg pe parcursul a 5-6 luni, si nu-mi e foame pentru ca mananc cu volum, ma si antrenez cum trebuie, pastrez si masa musculara.
Unde ai vazut tu un culturist sau alt profesionist sa se infometeze?
Cea mai buna decizie e sa-ti iei un atrenor personal pentru ca multi dintre ei cu asta se ocupa de ani de zile, nu fac dupa ureche ce citesc ei pe net.
Incearca pana la sfarsitul anului sa ai un antrenor si sa mananci cum iti zice el si sa te antrenezi cum trebuie, e imposibil si matematic si logic si nelogic sa nu slabesti alea 10-15kg.
Concerta e pentru adhd, e amfetamina = un drog care mențină dopamina sus, foametea e controlata e dopamina, de asta drogați sunt slabonogi că numai simt nevoia de mâncare, amfetamina eliberează 1500 de unități de dopamina de trei ori cât maximul posibil de corp
Practic iti fu** receptorii de dopamina... de ce rahat ati apela la astfel de chestii, in loc sa faceti orice altceva constructiv cu viata voastra? De ce in loc sa ai un program strict de antrenament si alimentatie, sa mergi la job, sa iti gatesti, poate sa mai ai alte surse din care faci bani, tu alegi sa nu faci nimic din toate astea si sa iei pastile?
E foarte bine ca stii lucrurile astea, dar nu e bine faptul ca incerci sa gasesti argumente pentru care sustii ceea ce faci si te motivezi in continuare sa faci.
Stii multe lucruri RAY, dar pe cat de rational ai incerca tu sa fii, nu esti, pentru ca iei cele mai stupide decizii fie "rational" fie impulsiv.
Ce ai tu nevoie cu adevarat e sa ai vreo 5 prieteni buni baieti, care MERG la sala si se antreneaza ca nebunii, mananca cum trebuie, si muncesc din greu, barbatii suntem facuti sa traim in asa zise ganguri, de asta ai tu nevoie, nu te pastile, de onlyfans si alte rahat-uri, devii la fel ca persoanele cu care esti inconjurat.
Vezi ca mintea ta fura mult curent RAY, chiar daca spui ca esti rational, si in principiu mintea oricui fura curent de multe ori, cand se intampla asta, mai bine te uiti in oglinda si vorbesti cu tine si iti revii.
Omule adhd nu e ceva voluntar, pur și simplu avem mai putina dopamina in creier, nu îți distruge nimic că nu se activează sistemul de recompensă, gândește-te că și copii de 3 ani iau concerta,e Intr o cantitate infima,îți face efectul cat de cat, nu poți scăpa de adhd niciodată, dar voi cumpăra suplimente de dopamina și serotina și asta ajuta, sunt realist și pragmatic nu mereu rațiunea e valabilă, de exemplu doua obiecte de greutăți diferită ajung la \pe pământ în același timp?
"de exemplu doua obiecte de greutăți diferită ajung la \pe pământ în același timp?" In lipsa aerului, da.
Nu te mai baga tu in astfel de subiecte cu hormoni si rahaturi pentru ca oricum nu le intelegi, eu ti-am spus niste idei despre cum sa-ti schimbi viata care chiar functioneaza, fac sala de atatia ani si am vazut transformari de 180 de grade, daca tu nu ai self awareness si nu te intereseaza deloc, chiar nu te pot ajuta, si vei face in continuare aceleasi tampenii, vei face in continuare lucrurile gresit, vei avea in continuare aceleasi pareri gresite si vei continua sa te la*aresti in continuare pe tarfe de pe onlyfans.
Iti pierzi doar timpul, daca eram tu, cred ca buleam jumatate de oras acum.
Lasa-l cumetre, nu auzi ca e pe amfetamine si vrea si dopamine
El saracu nu are habar dar dă si el din taste
De 10ani de zile ne innebuneste cu slabitu, acu 4 ani facea planuri alimentare pe TPU
Mai bine punea 50euro pe luna si in 5ani avea banii de gastric sleeve sau facea imprumut 3000euro la banca si se opera o data.
Nu e caz de operație, are 85 de kg, aici e caz de probleme cu capul asta e problema lui ca in loc sa dea banii aia unui profesionist, prefera sa citeasca pe net nici el nu stie ce, si e in stare sa se bata cap in cap ca e ca el, cu unu care face asta pentru a trai, care are o scoala totuși, și niște rezultate.
Chestia e ca știe câteva concepte, dar din lipsa experienței le interpreteaza greșit, si din numarat calorii greșit si mancat haotic o da in benzodiazepine, amfetamina, Adhd-uri si alte rahat-uri care nu au nici cea mai mica treabă cu problema lui reala.
Culturistii naturali sau nu care merg la concursuri isi modifica greutatea dupa cum vor ei in termen de cateva luni, in loc sa ia exemplu de la ei, omu o da ca are rata metabolica nu știu cum, si face aceleasi chestii repetitive de ani de zile, si cu toate ca nu are rezultate cu rutina asta, continuă sa faca aceleași chestii în speranța ca se schimba ceva asa peste noapte.
Da știu ai fii f tot orașul, e plin de asta pe internet dar sunt virgini
Nu ai nevoie de nimic exogen... Singurul lucru pe care l-as face daca as fi tu, avand in vedere ca stiu cum sa mananc si cum sa ma antrenez, e ca as incepe sa bag steroizi, sa ajung intr-o forma top cat mai repede posibil.
Mindfulness întreabă: