Daca iti place cum canta, n-ar trebui sa te gandesti la ce religie apartine Antonia. Mormonii ca religie, sunt consderati o secta si ei sunt caracterizati prin faptul ca, accepta si practica poligamia (un barbat este casatorit cu mai multe femei).
Dupa cate stiam eu, femeilor mormone, nu li se permitea sa se casatoreasca cu barbati de alta religie si nici sa traiasca in comunitati in care sunt si alte genuri de religii.
Eu am religia ortodoxa si aceasta ma face sa simt ca apartin unei credinte impartasite de o mare parte de alti oameni si cred ca Dumnezeu este unul singur pentru noi toti.
Nu-i condam pe cei ce trec la alte religii, este optiunea lor, dar nici nu-i admir, fiecare ar trebui sa ramana la religia mosilor si stramosilor lui, ar fi o mai buna stabilitate si mai putin rataciti de "turma".
Si eu sunt tot ortodox. dar asta nu imi da voie sa judec ca ea este moromon.sau catolic.sau orice.
daca vrei sa agreezi anumita persoana.de bine. daca nu nu te obliga nimeni
Ce mai e si mormonul asta ce secta mai e ca nu am auzit d astea cum sunt astia ca nu pricep lamuriti-ma daca se poate nu inteleg nimic
Mormon este un membru a unei secte crestine din Statele Unite ale Americii, care initial practica poligamia.
Nici eu n-am mai auzit.
sunt atatea religii in lumea asta ca nu mai stii.
probabil ala o convins-o si pe antonia. oricum bravo lor! fiecare face ce vrea, e viata lor!
Iustina17 întreabă:
RaducanuMarian întreabă: