Daca baiatul ti-a luat telefonul poate a vrut ca baietii ceilalti sa nu mai rada de tine. Si in plus tu nu ai scris mare lucru da baieti astia au numa basici in freza si nu se gandesc numa la prostii.
Asta e nu poti trai cu ei da nici fara ei. Las-ai in pace nu le da atentie o sa le treaca lor daca nu nu si gat nu te supara tu din cauza lor.baietii vin si se duc
In primul rand nu ar mai trebui sa dai telefonul fara sa fii si tu langa persoana caruia i l-ai dat. In al doilea rand eu cred ca nu ar trebui sa te superi pe chestia asta (se mai intampla:d) iar acel baiat nu cred ca s-a suparat(prea tare)acum depinde cine ti-a trimis mesajul. Dar chiar daca era de la un baiat poti sa ii faci un pic si trece. :* sper ca te-am inveselit...macar un pic...
Nu inteleg de ce esti trista ca nu tia mai dat telefonul sau ca au ras de tine! Ori cum daca au ras de tine si lui ii place de tine ca sa nu mai rada incearca sa iesi cu el ca s anul mai rada de mesaj...sczz dar nu am inteles foarte bine ce ai zis.