Deci e criza financiara... unu la mana, 2 la mana nu trebuie sa te imbraci la fel ca colegele tale nu scrie niciunde ca trebuie sa va imbracati la fel. tu crezi ca altii au in fiecare an garderoba noua? ete eu de ex am haine de acum 3-4 ani si le port.nu ma intereseaza ce zic altii numai sa se asorteze si le port mereu diferit asa imi creez propria moda nu-s ca toate celelalte de pe strada ca le vezi imbracate la fele ca si cum ai da copy paste la un referat de pe wikipedia.eu zic sa iti intelegi parintii, ca ei lucreaza pentru banii aia.cand o sa ai si tu banii tai si ai sa vezi ce "usor" se castiga ai sa vezi totul cu ochi diferiti. dar daca totusi iti place ceva spune-i mamei tale si incearca s-o convingi de nu merge du-te la bunici si asa mai departe
Simplitatea.este o caracteristica, pe care o au numai fetele speciale, de aceea nu trebuie sa te schimbi.Trebuie sa fii modesta, si sa te multumesti cu ce ai.Crezi ca daca ai haine de firma, esti vazut mai bine? Eu apreciez persoanele simple, care nu isi creeaza o imagine falsa.Degeaba ai bani, tot ce-ti doresti, daca nu ai prieteni adevarati, nu cunosti dragostea adevarata, si nu esti sanatosAi grija ce iti doresti!