In primul rand cauta ti ceva de munca bine platit si lasa sa treaca o perioada dupa aceea incearca sa ei legatura cu ea si poate ai noroc si te apropii sufleteste, deji mi e greu sa cred ca v eti mai avea un viitor impreuna. cauta ti de munca cat mai repede, sa vada ca te ai schimbat si ca ai intentii serioase, cere ti scuze in genunchi, dar sa blestemi copilul, e greu de digerat pentru o mama. poate ai noroc, ai facut multe greseli omule si printr o minune te poate ierta
Incearca sa uiti tot ce s-a intamplat
nu cred ca acum mai poti face ceva in privinta asta
Incearca sa ai grija de copil.Cu siguranta pe el il iubeste foarte mult,dar daca nu are incredere in tine incearca sa i-o castigi, vorbind frumos cu copilul, sau chiar cumparandu-i diferite maruntisuri.Incearca sa te aproprii de ea si mai ales de tatal sau.Cand va vedea ce frumos de porti cu familia ei, te va ierta. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sincer? Bine ti-a facut ca a pus sa te bata! Si eu as fi facut la fel daca as fi amenintata, blestemata si jicnita.
Tatal copilului este in austria acolo unde este si copilul la scoala...sa recasatorit custodia copilului este a ei dar el sta la tatal lui pentru scoala copilul are 12 ani
Varianta lui clauss este destul de buna pana la un punct! Cautati ceva de munca bine platit asta e destul de greu de facut in tara asta! O sa incerc sa gasesc o varianta cat mai buna si sper sa fie totul bine! Va multumesc