Sincer, m`ai cam impresionat stiu ce inseamna certurile intre parinti, mama e la a 2-a casatorie, s`a despartit de tata ( cel biologic ) cand aveam 1 an jumate... s`a recasatorit acum 10 ani... Si ma rog, chiar vreau sa stiu toate povestea o sa-ti las ID`ul meu pe privat ca sa vorbim ^^.
Povestea ta m-a impresionat, de aceea te sfatuiesc sa FII TARE! pentru amandoi, si daca ai putea sai "impui" o regula la tatal tau de a nu mai bea, si sa ai o legatura cat mai stransa cu mama ta ar fi foarte bine, eu te-as sfatui sa iei o decizie: sa vorbesti cu mama ta despre aceasta situatie, si un timp sa va mutati undeva, la rude, sau la bunici. pentru a se mai calma " tornada" pentru ca aici esti tu la mijloc, si tu ai traume, vezi dezastru provocat de eficienta de alcool si multe altele, si pentru varsta ta, te suprasoliciti... eu iti doresc bafta in tot ceea ce faci.si daca mai te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere :*
Tu copila, stiu ca e greu dar concentreaza-te pe scoala fa-o pe maicata sa fie mandra de tine. Macar bucuria asta sa o aibe. Nu o invinovati pe ea. Normal ca injura crezi ca nu e satula? Nu stiu ce sa zic incearca sa vorbesti cu taicatu cand e cat de cat trez. Pana la urma esti copilul lui poate daca vorbesti tu el coboara cu picioare pe pamant. Da-i sa citeasca povestioara ce zici ca vrei sa o scrii in word daca asa ti-e mai simplu.
Bafta.
Inca ceva:va rog sa-mi iertati greselile de scris, dar m-am grabit foarte tare...maine am teza si nu pot sa ma concentrez deloc