Nevoie de? Ce credea ca se afla sub tricoul meu în afara de piele și sutien? Doamne ferește poate ieri nu aveam chef sa port și îmi ridica în halul ala tricoul de îmi vedeau toți tatele. Ți se pare normal? Ferească ma, data viitoare o s o fac din adins să-mi ridice tricoul și atunci nu o sa mai tac cum am făcut-o ieri. Credea ca am burta de fier, sâni de piatra sutien de pământ, piele de extraterestru, coada de sirenă? de ce ai folosit cuvântul "nevoie"? Pentru ce să aibă nevoie ea, sa ridice tricoul în halul ala unei eleve? Și de față cu un bărbat
Ce credea ca se afla sub tricoul meu în afara de piele și sutien?
Era lesbi. Nevoie de sex.
Maybe, dar are sot. În fine, acum pe bune, a fost un gest de prost gust și fără sens, a vrut sa vadă cât de scurt e sau ce pana mea voia sa vadă de mi-a ridicat asa tricoul? Adică motivul a fost ca cică e scurt, dar chiar era nevoie sa mi-l ridice? Era de ajuns să-mi atragă atentia
Are soț, dar are și fantasme.
Foarte aiurea, dar nici nu știu ce poți să faci. Ar putea părinții să o sune și să o întrebe ce rost a avut acel gest și să se asigure că nu o sa se mai întâmple. Dar dacă se mai întâmplă, nu glumesc, dă-i peste mănă
Sper sa se mai întâmple și jur ca pe lângă faptul ca o si dau una peste mana o să-i zic prin absurd și cât de penibila și scorpie e, poate unii nu își permit tricouri cum vrea ea, poate părinții lor muncesc pe brânci ca să ii intretina și ea ne obliga sa ne îmbrăcăm cum vrea ea, de ce profesorii nu au aceasta regula și vin în toate culorile posibile? De directoare nici nu mai zic. Deseori poarta haine transparente sau cămăși pana la BRÂU de i se vad sânii, pe bune? Nu o sa ma trezesc și eu sa rup cămașă de pe ea sau sa i-o ridic ca asa mi-a venit mie, ca nu-mi convine felul în care e imbracata gen
A văzut grăsime și un sutien, îți mulțumim pentru părere domnul buci de fier
Pentru glume din astea m-au dat afara de la grădiniță.
Ce trist.